poniedziałek, 2 kwietnia 2018

Polaganje laminatnih načinov

  Polaganje laminatnih načinov

Vredno podlago za laminirana tla

Zahteve za polaganje baze

Laminat je nabor večslojnih plošč, opremljenih na vseh štirih straneh s posebnimi ključavničnimi sistemi. Naprave, ki se zaprejo s klikom, pospešijo in poenostavijo delo, vendar pa morajo pri pripravi prostorov za ureditev posebno pozornost pri obdelovalcih.
  Polaganje laminatnih načinov

Neposredni polaganje laminata

Če so okna nameščena na isti steni prostora, je priporočljivo uporabiti neposredno laminatno polaganje vzdolž smeri sončne svetlobe, kot je na sliki, tako kot med polaganjem, bolj vidni so panelni sklepi, ki bodo pokvarili celoten videz. Polaganje čez svetlobo je dobro, če ima prostor majhno širino. S to razporeditvijo laminiranih plošč lahko vizualno razširite ozke prostore, ki dajejo volumen, kot je na sliki.

Potrebna orodja in oprema

Prav tako morate prebrati navodila za polaganje prevleke, ki je v vsaki embalaži, in zagotovite, da so na voljo potrebna podporna orodja:
  Polaganje laminatnih načinov

Priprava osnove za polaganje laminata

V primerjavi z drugimi tlaki je laminat bolj kapricičen in zahteven za pripravo temeljev: mora biti popolnoma brezhiben, gladek in enakomeren. Kot osnovo za laminirano tla običajno služijo:
  Polaganje laminatnih načinov

Pogoji laminiranja

Pred začetkom polaganja mora biti laminat zagotovljen, da je primeren za vaše razmere in da so nato zagotovljeni vsi potrebni pogoji za njegovo uporabo.
  Polaganje laminatnih načinov

Kako izbrati laminat

Laminatne talne obloge je odlično za zaključevanje tal v dnevni sobi, spalnici, otroški sobi, hodniku in kuhinji. Vendar pa je treba vedeti, da je za vsako od teh področij obremenitev drugačna in zato je treba uporabiti drug razred laminatov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty