czwartek, 5 kwietnia 2018

DIY domov popravilo design

  DIY domov popravilo design

Zasnova hiše: nasveti in fotografije

1. Priprava barvne sheme: uporabite 3-4 osnovne odtenke

Ko oblikujete zasebno hišo z lastnimi rokami, morate upoštevati, kako vplivajo različni toni in odtenki. Barva ustvarja razpoloženje znotraj nas, lahko navdihuje ali pnevmatik, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. Poglej svojo zbirko fotografij notranjosti zasebne hiše - katere barve so najbolj opazne tukaj?

POWERBOOK

Plavalec je prišel z rednim čekom. Prinesel je pločevino v kanal in izjavil: ni oprijema. Vzrok je preprost: plastična mreža pod odzračevalno rešetko je zamašena s prahom. Vprašanje: zakaj te...

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.

Otroško sobo z lastnimi rokami

V iskanju materialov za otroški dekor, bodite pozorni na stare uganke. Iz njih lahko naredite zanimive aplikacije, tako da barvate podrobnosti, jih pritrdite na osnovno ploščo in jih postavite v okvir za fotografije. Baloni napolnjeni s helijem bodo zabavne dekoracije. Popravite nekaj takšnih kroglic na tleh, tako da se nahajajo na ravni otrokove oči. Šivate in lepite kape in dlake iz preje do kroglic, pripravite smešne obraze - dekoracijo za otroško sobo opravite z lastnimi rokami.
  DIY domov popravilo design

Popravila stanovanja naredite sami

En dober dan, v dobrem duhu ste šli v svoje stanovanje, pogledali okoli in rekli: "Potrebujemo spremembe." Linolej na hodniku se je obrabil, ozadje se je zbledelo in ploščice v kopalnici so se zatemnile. Kje iskati strokovnjake, kako prilagoditi te stroške v proračun - to in veliko drugih vprašanj se pojavijo pri razmišljanju o popravilih.

Pravila za popravilo proračuna

Pred odločitvijo o izvedbi stanovanja za popravilo proračuna z lastnimi rokami morate biti seznanjeni s prihajajočimi težavami, ki bodo nujno nastale na številnih stopnjah dela. Kaj so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty