wtorek, 3 kwietnia 2018

Kredite stene

  Kredite stene

Priprava orodja

  • Naravno krtačo (pri nanašanju raztopine s čopičem) namočite v toplo vodo.
  • Preverite in po potrebi izperite cevi in ​​brizgalne šobe.

Bele stene z lastnimi rokami

To delo lahko naredite na tri načine:
  Kredite stene

Kako razredčiti kredo za belo pranje

Sestavina kredne beline: Glavne sestavine: kreda in voda. Dodatne komponente: modra (ultramarina), paste za ozadje, milo za perilo
  Kredite stene

Priprava površine stropa za belo pranje

Pred belo pranje, seveda, je potrebno površino pripraviti za nadaljnje delo. Na primer, hoteli ste uporabiti apno za beljenje, vaš strop ali stene pa je prekrita s kredo, v tem primeru bi bilo logično, da najprej odstranite stari kreda in nato uporabite samo apno.
  Kredite stene

Informacije o belo pranje doma s kredo

Postopek priprave stene za belo pranje s kredo, pa tudi tehnologija uporabe raztopine je enak kot pri nanašanju apnenčne sestave. Edina razlika je rešitev sam. Kromovo belilo vsebuje naslednje sestavine: kreda, voda, modra in namizna sol.
  Kredite stene

Priprava stropa za belo pranje

Če preskočite ta korak, se bo novo blago kmalu razkrojilo. Priprava je še posebej pomembna, če je bil strop pobarvan, zdaj pa ste se odločili, da ga boste belili s kredo ali barvo ali obratno. Jasno je, da je treba tudi mehanske nečistoče (mastne madeže, prah itd.) Izklopiti, če želite sami pobegniti strop.
  Kredite stene

Priprava površine

Celo najbolj idealna rešitev za belo pranje ne pomaga pri kvaliteti dela, če površina ni pravilno pripravljena. Morala bi biti gladka, tudi brez madežev in razpok. Najprej odstranite stari premaz, nato pa postavite problematična področja. Idealno je, da si roke, ki se izvajajo na novem ometu, pobijte s stropom. Ampak, če je v dobrem stanju, je dovolj, da razpokane površine odprete s kovinsko gladilko, očistite robove z brusnim papirjem in kitom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty