piątek, 6 kwietnia 2018

DIY cafe popravilo

Cafe popravilo ideje z našega portala

Oblikovanje restavracij in kavarn se razlikuje v popolnoma enakem raznolikosti, kot mnogi jedi, ki jih uporabljajo. Za vsako takšno institucijo (bar, kavarna itd.) So na voljo nekatere vrste oblikovanja.
  DIY cafe popravilo

Kaj morate vedeti, ko popravljate trgovino, kavarno, bar ali restavracijo?

Od zasnove kavarne ali bara je neposredno odvisno število ljudi, ki bodo obiskali institucijo. Stopnja varnosti vaših prihodnjih strank je odvisna tudi od tega vidika. Zato so ključne točke pri oblikovanju restavracije, kavarne ali barov:
  DIY cafe popravilo

Prezračevalna restavracija naredi sami. Ali je tveganje utemeljeno?

Za mnoge se postavlja vprašanje, ali je mogoče na primer narediti prezračevalni sistem, ne da bi se obrnili na strokovnjake? Glede na zgoraj navedeno je odgovor nedvoumen - ne. Oblika prezračevanja zahteva sposobnost izvedbe posebnih inženirskih izračunov ter poznavanje sanitarnih in gradbenih standardov. Enako velja za namestitev prezračevanja v kavarni. Napake pri načrtovanju in namestitvi bodo vodile v dejstvo, da sistem ne deluje.
  DIY cafe popravilo

10 idej za kuhinjo s kavarno

1. Izdelujemo bar števec

Števec bar ne bo podpiral samo sloga kavarne v vaši kuhinji, ampak bo tudi pripomogel k prigrizkom, zabavah in računalniškem delu.

Priprava in nabava materialov

Začetek popravila s projektom. Morali bomo čim bolj jasno, kako bo izgledala nova stavba. Izkoristite spletne storitve na postavitvi keramičnih ploščic, namestitev pohištva in vodovodne instalacije.
  DIY cafe popravilo

Fasadna kavarna: oblikovalske ideje

Za okusno kosilo, srečanje z ljubljenim osebo, klepet s prijatelji, ljudje običajno obiščejo najljubšo kavarno ali lepo restavracijo. Priljubljenost javne ustanove je neposredno odvisna od njegovega videza.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty