piątek, 6 kwietnia 2018

Mavčne plošče za TV

  Mavčne plošče za TV

Odločanje o oblikovanju

Za prikrivanje antene in električnih televizijskih žic ter za bolj estetski pogled na celotno sobo je televizor pogosto pritrjen v predoblikovani dekorativni vdolbini.
  Mavčne plošče za TV

Kako narediti lepo nišo

Preden naredite lepe niše z lastnimi rokami, morate razjasniti velikost in globino. Izbira mesta za poglabljanje, je treba upoštevati lokacijo pohištva - ne bi smela blokirati odprtine.
  Mavčne plošče za TV

Niansi konstrukcije okvirja

V vsakem procesu namestitve ima svoje trike in odtenke. Kar se tiče konstrukcije kovinskega profila, na katerem bodo vgrajeni mavčni plošči, bo kakovost končnega rezultata odvisna od njegove ustrezne montaže. Zato nekaj koristnih nasvetov.
  Mavčne plošče za TV

TV nišo iz drywall: kako narediti

Mize na mavčnih ploščah so lahko opremljene na stenah skoraj vsakega materiala: betona, opeke, lesa itd. Vsaka televizijska niša se ustvari na podlagi želja in okusov lastnika hiše ali stanovanja, zato je postopek namestitve edinstven. Na primer, vaša niša je lahko vodoravna ali navpična, pravokotna ali zaokrožena, z ali brez svetlobe, pa tudi s popolnoma poljubno velikostjo in koncem. V tem primeru zaporedje dejanj vedno ostane enako:
  Mavčne plošče za TV

Mavčne stenske dekoracije

Za dodelavo ali izravnavo sten za barvanje, lepljenje ali ometanje uporabljenih listov mavčnih plošč, ki se zlahka združi med seboj in naredijo zid popolnoma gladko.

Drywall Design

Kaj so niše v notranjosti? Prvič, to je lep dekorativni element, drugič, priročen skladiščni prostor, tretjič, s pomočjo plošč iz mavčnih plošč z nišami in razsvetljavo, lahko sobo razdelite na območja, četrtič, lahko prihranite na pohištvo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty