poniedziałek, 2 kwietnia 2018

Gradnja hiš Yekaterinburg

Vezava in prilagoditev projekta

Pred začetkom gradnje je potrebno "vezati" projekt na vašo spletno stran. Proces domačega prilagajanja na gradbišču se začne z upoštevanjem vaše... več...

Sledite gradnji hiše na spletu

Odprli bomo dostop do vašega osebnega računa, kjer se pojavijo tedenska poročila o gradnji vaše hiše. Namestite spletno kamero, da si lahko ogledate gradnjo.
  Gradnja hiš Yekaterinburg

Celoten obseg storitev za gradnjo hiš v Yekaterinburgu

Zemeljsko življenje kot alternativa prašni in živahni Ekaterinburg se vse bolj zanimajo sodobne družine Uralov. In resnica je, kaj bi bilo lahko bolj udobno kot živeti v zasebni hiši, na ločeni parceli, blizu narave in daleč od hrupa avtomobila? Zato gradnja hiš vsak dan postaja vse bolj priljubljena v Ekaterinburgu.

Gradnja fundacije

Zakaj je fundacija potrebna, zakaj je osnova vsakega gradbenega procesa in zakaj ni vredno varčevanja, razmislite spodaj. Temelj je podzemni del zgradbe, ki ga prenese na tlemi. Več »
  Gradnja hiš Yekaterinburg

Gradnja hiš Yekaterinburg

V zadnjih letih so opazili precej opazne spremembe v željah ljudi glede primestnih nepremičnin. Vedno se skupaj s splošno sprejetimi slogi pojavljajo popolnoma nove in za večino nas nenavadne smeri pri gradnji sodobnih hiš in hiš zunaj mesta.

Značilnosti gradnje hiše v Jekaterinburgu.

Obračanja na strokovne izvajalce z ustreznimi izkušnjami pri gradnji hiš, kupci izberejo eno od dveh možnosti za sodelovanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty