czwartek, 5 kwietnia 2018

Barva za fasado hiše

  Barva za fasado hiše

Značilnosti fasadnih barv

Torej, upoštevajte pomembne značilnosti, s katerimi lahko presodite, kako je ta ali ona dekorativna kompozicija primerna za pokrivanje zunanjih sten hiše.

Kaj iskati pri izbiri sprednje barve

Namen fasadne barve je ne le lep, estetski pogled na fasade stavb, temveč tudi zaščito stavbe pred različnimi neželenimi pojavi.
  Barva za fasado hiše

Barve za lesene fasade

Slikanje na leseno fasado je najbolj priljubljen način za zaščito in okrasitev hiše hkrati. Poleg tega je barvanje površin lesenih fasad izmerjeno delo na svežem zraku, kar lahko prinese veliko užitkov. Glej sami: Tikkurila barve se odlično prilegajo in ne tvorijo madežev!
  Barva za fasado hiše

Izbira barve fasade in strehe

Vsak lastnik želi svojo hišo popolno arhitekturno strukturo, zato je odgovoren za izbiro barve fasade. Upoštevati je treba več dejavnikov, ki vplivajo na izbiro barvne sheme, ki jo boste uporabili za dokončanje gradnje. Te vključujejo:
  Barva za fasado hiše

Barvna barva za fasado hiše

Mineralne barve se ne razlikujejo glede na bogastvo sence, vendar se silikatne barve proizvajajo v veliko večjem barvnem asortimanu, vendar sčasoma izgubljajo svojo svetlost. Akrilne, silikonske barve za barvanje fasade hiše so nasičene barve, različni odtenki. Barva se izbere s pomočjo programov na portalih proizvajalcev ali po katalogu. Strokovnjaki svetujejo, da barvajo omejeno področje stene, po sušenju preverijo dejansko barvo in nato pridobijo ocenjeno količino barve.
  Barva za fasado hiše

Kako izračunati količino barve

Preden barve fasado hiše, morate izračunati količino barve z razliko 10%. Glasnost lahko izračunate na podlagi podatkov na etiketi. Poraba barve na 1 m2 je navedena na vsaki banki, poraba je odvisna od vrste barve. Na primer oljna barva potrebuje 150 gramov na 1 m2, vodna emulzija 300 g na 1 m2.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty