wtorek, 3 kwietnia 2018

Zamenjava vhodnih vrat v stanovanju

Namestitev novih vhodnih vrat v stanovanju

V škatlo postavimo škatlo, imamo jo monolitno, potem ko odstranimo krilo vrat. Izpostavljamo njeno raven. Najprej nanesite raven na bočno stojalo, na kateri so tečaji, na sprednji in notranji strani. Uporabili smo magnetno raven. Udobna so za delo s kovinskimi strukturami, saj obe roki ostanejo brezplačni. Dolžina mora biti med 400 in 800 mm. Krajša dolžina lahko povzroči napako in daljša dolžina ni primerna za delo. Poleg tega bo raven, daljša od 800 mm, problematična za nastavitev vodoravnega položaja, ker ponavadi je širina vratnega krila pri vratih v stanovanju 900 mm.

Možnost pritrditve številka 2: priporočila

Možnost se uporablja, ko je mogoče utopiti vrata na vratih. Vrata v tem primeru so daleč od roba odprtine, plošče pa ne bodo pomagale. Ta možnost se uporablja, če ima stena zahtevano debelino 150 mm. Če je manjše, lahko napadalci zlahka ugrabijo.

Vrste del izvajalcev Yuda

Usposobljeni strokovnjaki za storitev Yuda opravljajo celovito in kakovostno zamenjavo vrat v stanovanju. Mojstri bodo hitro izdelali vsa dela, povezana z namestitvijo konstrukcije, vključno z: montažo škatle, pritrditev v odprtino in obrezovanje ohišja.
  Zamenjava vhodnih vrat v stanovanju

Glavna faza namestitve

Od te faze bo potrebna druga oseba, še posebej, če so nameščena železna vrata. Treba je postaviti škatlo z novih vhodnih vrat v vrata in s pomočjo nivoja preveriti možnost njegove namestitve strogo navpično. Preverjanje mora biti v vseh ravninah, po možnosti na več mestih. Na primer, pritrdite raven v navpični regali z notranjega konca in iz ene od sosednjih strani, postavite nivo na spodnjo particijo. Zato morajo ustrezni kazalniki ravni pokazati strogo ujemanje ravni. Če katerikoli del vrat preprečuje izravnavo, je treba odstraniti polico.
  Zamenjava vhodnih vrat v stanovanju

Druga vprašanja o tej temi

  • Cel moje življenje sanjam o oknih od tal do stropa, prosim povej mi, ali je treba uskladiti takšne prenove? Ali je treba te prenove uskladiti v vseh državnih institucijah?

    Druga vhodna vrata: namen in prednosti njegove namestitve

    Na kratko smo že poudarili glavni namen drugih vhodnih vrat - z namestitvijo, ljudje zasledujejo tri cilje istočasno, katerih dosežek je ravno prednosti takšne vstopne skupine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty