czwartek, 5 kwietnia 2018

Zaščitna stena

  Zaščitna stena

Pravila za ustvarjanje utrdb

Obstaja določena tehnologija, brez katere naprava ne bo strošek kakovosti kakršne koli vrste. V večini primerov je na dvoriščih zgrajena pritrdilna stena iz kamna ali betona, ki ni višja od 2 metrov.
  Zaščitna stena

Materiali za zadrževanje sten

Zadrževalne stene so lahko izdelane iz različnih materialov. Vsaka od gradiv, ki se uporabljajo na svoj način, vpliva na njihove podatke o moči in estetsko dojemanje ozemlja mesta kot celote:
  Zaščitna stena

Značilnosti podpornih struktur

Podporna stena, izdelana iz materialov, mora imeti podlago, dejansko steno in drenažo. Globina temeljev je odvisna od višine konstrukcije, v vsakem primeru pa mora biti širina približno 20 cm širša od širine telesa, da se zagotovi potrebna trdnost in stabilnost.
  Zaščitna stena

Ustvarjanje ojačitvene mreže

Okrepitev je izdelana iz palic, mrež, okvirjev in drugih jeklenih elementov. Namenjen je nateznim napetostim. Jeklena žica določenega premera se vzame za delo, ki je izbrana glede na debelino betonske podporne stene. Okrepitev mreže vseh velikosti in za kakršenkoli namen ponuja gradbenih prodajaln po naročilu. Če želite vsa ojačitvena dela opraviti sami, boste potrebovali:
  Zaščitna stena

Izračun pritrdilne stene

Tla na tleh deluje na podporni steni, zato mora biti zasnovan tako, da upre tega tlaka. Če ne upoštevate pravilnega izračuna, obstaja velika verjetnost zvitja in porušitve prsti skupaj s steno.
  Zaščitna stena

Prostor za podporno steno

Priporočljivo je, da zapremo steno pustite nekaj dni. Potem je treba praznino med nosilcem in pobočjem napolniti z drenažnim materialom. Za to popolno peščeno zemljo, opečne delce, koščke betona, drobljen kamen. Nadalje na vrhu položene drenažne plasti se izlije vnaprej izkopana zemlja (po možnosti grobi pesek ali peščeni peskovnik) in položi s kroglami debeline 20-40 cm. Vsaka žoga je zrušena. Na samem vrhu je plast plodnih tal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty