wtorek, 3 kwietnia 2018

Za postavitev lesene opeke

  Za postavitev lesene opeke

Prednosti in slabosti

Opeka je močan, trpežen material, ki je odporen na neugodne vremenske razmere. Če je izbrana opeka, je tudi lepa in elegantna, zato ne potrebujete dodatnega zaključka. Glede na to, da ga boste morali prenesti v svoj kraj svojega stanovanja, bo to lažje narediti, kot da bi se obesili z velikimi bloki in ploščami. Prav tako lahko naredite opeke katere koli višine in debeline, ki je za vas primerna, kar je pomembno ne le za montažo parapetov, ampak tudi za polaganje predelnih sten s sosednjih balkonov ali loggijev, kjer so razdelke pogosto prvotno narejene iz nerazumljivega materiala dvomljive kakovosti.
  Za postavitev lesene opeke

Ogrevanje balkona (loža) in opeke.

S toplo zasteklitvijo iz profila PVC je zelo pogosta želja med kupci ogrevati ložo ali balkon. In brez uporabe grelnikov, je nemogoče doseči toploto in ne boste dobili toplo balkon, ki vam lahko služi bodisi kot dodatno sobo ali kot zimski vrt. Treba je poudariti, da morate najprej uporabiti toplo PVC zasteklitev.
  Za postavitev lesene opeke

Ali naj popravite balkon na svoje stroške?

Ko pride čas za obnovo balkona ali lože, ima lastnik pogosto vprašanje: "Mogoče je to skupna lastnina in vsi najemniki morajo plačati za popravilo?"
  Za postavitev lesene opeke

Ali je potrebno ogreti ložo? ↑

Seveda je vse odvisno od posameznih preferenc. Če ste odločeni, da uporabite ložo le kot prostor za shranjevanje, potem vam ga ni potrebno ogreti. Ampak, da bi uresničili enega izmed najbolj zanimivih projektov, ki so ogromne, je izolacija nujna. Poleg tega bo zmanjšal toplotne izgube in bistveno zmanjšal prodor prahu, hrupa in škodljivih plinov v prostor, kar je še posebej pomembno za ljudi, ki živijo v apartmajih z okni s pogledom na glavne ulice in poti s težkim prometom.
  Za postavitev lesene opeke

Loggia kot del bivalnega prostora

Pogosto se ljudje soočajo s problemom povečanja življenjskega prostora. Obstaja veliko načinov za obravnavo vprašanja širitve, vendar se v bistvu vsi ukvarjajo z različnimi vrstami ponovnega načrtovanja. V tem članku bom govoril o eni od teh možnosti, namreč o pridružitvi loži v dnevno sobo.
  Za postavitev lesene opeke

Balkoni so le začetek?

Po mnenju bivšega ministra za stanovanjske in komunalne storitve, in zdaj predsednik javnega združenja "ukrajinska unija stanovanjskih lastnikov" Alexei Kucherenko, njegova vlada in namestnik izkušenj kažejo, da obstajajo drugi razlogi za spremembe v stanovanjskem kodu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty