wtorek, 10 kwietnia 2018

Soočanje z opeko fasado koče

  Soočanje z opeko fasado koče

Kako obrezati zunanje stene vaše hiše?

Gradbeni trg ponuja ogromen izbor vseh vrst s katerimi se soočajo. To vključuje tiru, dekorativni teksturiran omet in leseno podlogo ter marmor (za ljudi, ki imajo sredstva).
  Soočanje z opeko fasado koče

Potrebna orodja in zidarska tehnologija

Ker je opeko obrnjena proti fasadi, je potrebno vnaprej pripraviti orodja in gradbene materiale v zadostnih količinah. Poleg kupljenega materiala bodo potrebovali tudi naslednje naprave:
  Soočanje z opeko fasado koče

Soočanje z opeko: funkcije, možnosti za zidanje in foto fasade

Opečne opeke so narejene iz gline z uporabo različnih tehnologij (pečenje, ekstrudiranje, hiperperkveniranje), ki povečujejo kakovost in estetske lastnosti. Posebno povpraševanje po končnih fasadah danes je klinker opeka, ki je izdelana iz posebne gline, nato pa streljanje. Ne rja ali krči, lahko prenese hude vetrove, dež, zmrzal, požare in druge pojave, prav tako pa se upira videzu plesni in gliv.
  Soočanje z opeko fasado koče

Fundacija in sooča hiše

Ko zgradite novo hišo, morate na oblogo takoj postaviti varnostno rezervo. To je najlažji način za delo, saj bo temelj že omogočil, da se teža obloge naloži na to. Popolnoma drugačen položaj nastane z osnovo in njenimi sposobnostmi pri obnovi starih stavb. Preden nadaljujete na oblogo stare hiše, je priporočljivo opraviti študijo o stanju baze. Toda, kot v praksi kaže, v večini primerov, med obnovitvenim delom, je podlaga potrebna za soočanje z materialom.

Opečne opažne možnosti

Obstaja veliko vrst opečatenih opek, ki se razlikujejo po barvi, teksturi, površini in proizvodni tehnologiji. V skladu s tem je mogoče izbrati obrnjene možnosti v različnih arhitekturnih slogih.

Skrivnosti obloge klinkerja z opeko

V hiši z opečnimi oblogami je klet, zaradi konstruktivnih razlogov, primerna tudi za oskrbo z opeko, še posebej s klinkerjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty