niedziela, 8 kwietnia 2018

Mavčni fasad stavbe

  Mavčni fasad stavbe

Dokončanje in njene faze - priporočila po korakih

Mavec je mogoče storiti osebno, saj zahteva samo skladnost s pravili dela, prisotnost potrebnega orodja in seznanitev s samim procesom. Dovolj je, da sledite osnovnim korakom, da izvedete vse, kar je kvalitativno in neodvisno.
  Mavčni fasad stavbe

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Mavčni fasad stavbe

Zakaj potrebujete mavčno fasado?

Najprej je potrebno, da bi razširili operativne lastnosti stavbe in ohranili njen videz čim dlje. Poleg tega, da ima fasadni omet odlične estetske lastnosti, je zasnovan tako, da zaščiti površino strukture pred učinki narave. Ne dopušča, da bi fasada zgradbe propadla zaradi vetra, mraza ali vročine, snega ali dežja. Poleg tega ugoden učinek na toplotne in zvočne izolacijske lastnosti konstrukcije.
  Mavčni fasad stavbe

Mavec pene betonske stene

Da bi ohranili toplotnoizolacijske lastnosti pene betona, sloj zunanjega ometa ne sme presegati 10 mm. In za boljši oprijem, morate uporabiti lahke mešanice, ki so namenjene temu delu. Obvezna pripravljalna faza je primer.
  Mavčni fasad stavbe

Mavec na izolirani fasadi hiše gaziranih betonskih blokov

Zgoraj opisana metoda ometanja hiše gaziranih betonskih blokov je priporočljiva, če je debelina zunanjih sten (za Moskovsko regijo) 500 mm. Takšna debelina sten plinskih blokov ustreza vsem sodobnim zahtevam za varčevanje z energijo, ki je bila sprejeta v regijah osrednje Rusije.
  Mavčni fasad stavbe

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty