sobota, 14 kwietnia 2018

Popravila betonskega betona

  Popravila betonskega betona

Priprava za glavna dela

Kopanje velikega dela tal - delo je dolgotrajen in dolgotrajen, tehnologija pa vključuje tak proces in verjetno ne bo brez nje.
  Popravila betonskega betona

Konkretne škode

Beton je priljubljen tlakovanje, saj je relativno poceni in enostaven za namestitev. Vendar se na površini betona lahko pojavijo razpoke in plasti, ki se lahko zgubijo.
  Popravila betonskega betona

Potreba po popravilu betonskega tlaka ↑

Očitno je, da ne glede na to, kako trdna je tla, je nenehno izpostavljena najbolj raznolikim vplivom: mehanskim ali kemičnim. To povzroči nastanek pomanjkljivosti določene kompleksnosti na površini prevleke. Vendar pa sodobne tehnologije in materiali omogočajo uspešno odstranitev večine poškodb in vrnitev prvotnega estetskega videza tal iz betona.
  Popravila betonskega betona

↑ Popravilo razpok v estrihu

Ena najpogostejših poškodb estriha - razpoke. Najpogosteje se pojavljajo na mestih z največjo napetostjo spojnika. Tudi v novo polnjenem estriju se lahko pojavijo razpoke, kar kaže na kršitev tehnologije sušenja estriha in neupoštevanja zahtev za konkretno rešitev.
  Popravila betonskega betona

Konkretni izračun

Najprej se morate odločiti, koliko betona potrebujete za izdelavo betonskih plošč ali betoniranje betona, vstopa itd. Pri izračunu količine betona ni nič težje.
  Popravila betonskega betona

Železov beton - kaj je to?

Betonski premaz je nenehno izpostavljen fizikalnim, kemičnim in mehanskim poškodbam, vplivajo pa tudi nenehne spremembe temperature (od vroče toplote do močne zmrzali), sončne svetlobe, dežja in drugih zunanjih dejavnikov, ki to škodujejo. Pojav razpok, delaminacija, luščenje pod vplivom okolja je precej neprijeten in jih želim izogniti. Za to in uporabite metodo železa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty