sobota, 14 kwietnia 2018

Zaboji za keramične ploščice

  Zaboji za keramične ploščice

Polaganje keramičnih ploščic naredite sami

Polaganje keramičnih ploščic z lastnimi rokami je teoretično mogoče, vendar brez izkušenj je skoraj problematično. Upoštevati je treba, da se delo izvaja na višini, ki je varna in povečuje njihovo zapletenost.
  Zaboji za keramične ploščice

Izračun materialov za strešno kritino

Na stopnji oblikovanja se izračunajo materiali, ki so potrebni za delo. Strokovnjaki za te namene uporabljajo posebne računalniške programe, ki omogočajo natančno določitev količine potrebnih naravnih ploščic, katerih namestitev so potrebni za dodatne elemente in koliko pritrdilnih elementov potrebujete za nakup.
  Zaboji za keramične ploščice

Značilnosti trnovega sistema

Skobeljni sistem pod streho keramičnih plošč ima specifičnost zaradi teže strešnega materiala. Naravna ploščica je desetkrat težja od kovinske ploščice, obremenitev na kvadratni meter strehe pa znaša približno petdeset kilogramov.
  Zaboji za keramične ploščice

Naprava zaboja pod keramično ploščico

Potreben prečni prerez palic za montažo strešne kritine je 50x50 ali 60x40 mm. Imajo palice, vzporedne z grebenom in streho.
  Zaboji za keramične ploščice

Pomanjkljivosti gradiva in njihovo odpravo

Naše stranke dobijo izčrpne informacije o vseh lastnostih uporabe strešnih materialov. Tudi keramične ploščice kljub svoji naravi in ​​odličnemu izgledu imajo pomanjkljivosti:
  Zaboji za keramične ploščice

Montira ploščice

Preden začnete polagati ploščice, ga dvignete na streho in položite v majhne pilote. Na enem mestu ni priporočljivo shranjevati ploščic. Težki material lahko poškoduje zaboj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty