piątek, 13 kwietnia 2018

Vgradnja aluminijastih vitražnih oken

  Vgradnja aluminijastih vitražnih oken

Aluminijeve konstrukcije

Moderna arhitektura izraža bogastvo, raznolikost, jasnost oblik, eleganco linij in poseben slog, ki razkriva bogastvo stavbe, njen namen in posebno vlogo v celotnem arhitekturnem ansamblu. Trenutno aluminijaste strukture postajajo vse bolj priljubljene. Lahka in estetsko privlačna, enostavna za namestitev in vzdrževanje, cenovno ugodna, dizajni praktično nimajo nobenih omejitev uporabe v zunanjih stavbah.
  Vgradnja aluminijastih vitražnih oken

Aluminijeve konstrukcije

Uporabljajo se tako v novogradnji kot pri obnovi in ​​rekonstrukciji objektov, ki so že v uporabi. Takšne konstrukcije so lahke, trajne, popolnoma kombinirane s katerim koli gradbenim materialom in deli zgradb.

Aluminijasta obarvana okna v Rostovu na Donu

Izvirna fasada stavbe je dekoracija ulice in privlači pozornost. Trenutno oblikovalci ne posvečajo nič manj pozornosti kot notranjosti. Lepo urejena fasada prikliče občudovanje in prijetna čustva, stenaste stene - le negativna čustva. V času Sovjetske zveze so bile zgrajene zgradbe na isti vrsti projektov, fasade hiš pa so bile skoraj enake. Zdaj oblikovalci lahko ponudijo različne možnosti in naredijo fasado hiše edinstveno.
  Vgradnja aluminijastih vitražnih oken

Kako je cena aluminija vitraž

Vse vpliva na stroške aluminijastega vitražja, od samega oblikovanja do zasteklitve fasade. Preden nadaljujejo s proizvodnjo aluminijastih konstrukcij, bodo oblikovalci prišli do mesta prihajajočih del in ocenili stanje. Velika območja stene, namenjena dekoriranju aluminijastega obarvanega stekla, bodo pripeljala do potrebe po oceni stanja tal pod stavbo in njenega splošnega stanja. Ko bodo dokončane vse študije in ni omejitev obremenitve stavbe, bo to na vrsti zasnovane skice.
  Vgradnja aluminijastih vitražnih oken

Vgradnja aluminijastih vitražnih oken in vhodnih skupin

Sodobni slog fasade stavb z različnimi funkcionalnimi nameni je danes vedno bolj povezan z vitražnimi okni in vhodnimi skupinami aluminijastih profilov.
  Vgradnja aluminijastih vitražnih oken

Montaža prezračevanih fasad

Prezračevane fasade so bile prvič uporabljene v Nemčiji in se pogosto uporabljajo v svetu. Taka dekoracija stavb postaja vse bolj priljubljena v Rusiji, kar je razloženo s številnimi nespornimi prednosti. Prezračene fasade ščitijo stene stavb pred padavinami in temperaturnimi ekstremi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty