piątek, 13 kwietnia 2018

Stenske plošče pod drevesom

  Stenske plošče pod drevesom

Kako izbrati dekorativne plošče za stene?

Pri izbiri dekorativnih plošč za stene upoštevajte območje, namen in razsvetljavo prostora ter stopnjo vlažnosti. V spalnici in otroških sobah se lahko uporabi plutovin material, ki ga odlikuje visoka okoljska varnost. Izberite okrasno ploščo za kopalnico ali kuhinjo z zaščitnim slojem voska, ki izboljša zaščito pred vlago, ne absorbira vonjav in ne privlači prahu. Za zaključne lože, zimske vrtove plastično okrasne plošče popolnoma pristop. Listi so najbolje kupljeni z majhno rezervo, kar omogoča možnost zamenjave ali drobnega popravila. Če med montažo napake nastanejo ali opraskajo, lahko dekorativne plošče za stene enostavno nadomestijo drugi.
  Stenske plošče pod drevesom

Montaža stenskih plošč

Pred montažo stenskih plošč potrebujete minimalno pripravo osnovne površine: dovolj je, da ga očistite in odstranite stare materiale za končno obdelavo. Za pritrjevanje elementov uporablja posebno lepilo. Možen je tudi pritrditev na letev. Pred pritrditvijo na steno je priporočljivo, da se plošče razprostirajo na tleh, da se ustvari risba in nato prenese na steno.
  Stenske plošče pod drevesom

Lesene plošče za stene

Do danes so naravni materiali najbolj priljubljeni v dekoriranju sten prostora pod drevesom. To je posledica njihovih operativnih in estetskih prednosti, kot so: prijaznost do okolja, edinstven dizajn, dober zvok in toplotna izolacija, zračnost in, seveda, trajnost.
  Stenske plošče pod drevesom

MDF stenske plošče

Svetle, barvne plošče MDF so pogosto obložene s folijo ali barvane z barvnim lakom. Udobno je, da se plošče tega materiala lahko večkrat ponovijo v katerikoli od skoraj 2000 odtenkov palete RAL. MDF plošče so okolju prijazne, dovolj trpežne in imajo dobro odpornost na vlago, zaradi česar so lahko nameščene v vlažnih prostorih, sprane z vodo (pod pogojem, da so robovi dobre kakovosti).
  Stenske plošče pod drevesom

Stenske dekorativne plošče X-BOARD

Odločili ste se, da boste kupili lepljeno ploščo za dokončanje notranjosti stene pod drevesom, dobili boste pravo priložnost, da uresničite vse svoje ideje o udobnosti in udobju. Prednosti dekoriranja prostorov z naravnimi materiali so očitne:
  Stenske plošče pod drevesom

Furnirane stenske plošče

Stenske plošče so odlično sredstvo za dekoracijo sten v stanovanjskih ali poslovnih prostorih. Lahko jih celo montiramo na neravnih površinah. Zaključne stenske plošče ne predvidevajo predhodne priprave osnovnega vzroka, vključno z izravnavo, čiščenjem starega premaza, kiti in drugih del. Nameščanje stenskih plošč na okvirju omogoča montažo za njim toplotno in zvočno izolacijo ter postavitev kabelskih linij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty