poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Zaporedje popravil v zasebni hiši

  Zaporedje popravil v zasebni hiši

Zaporedje prenove stanovanja

Remont apartmaja, kozmetike in popravila novega stanovanja se mora začeti z jasnim načrtovanjem. Ampak, poleg tega morate razmišljati o tem, za katero inženirsko opremo je potrebna zamenjava ali obnova, katere dele je treba obdržati in kaj je treba porušiti. Za vse pomanjkljivosti bomo morali opraviti revizijo vseh površin. V nasprotju s popravilom novih stavb se kapitalska popravila začnejo z umazanim delom odstraniti neučinkovite sisteme, stare premaze in nepotrebne stene. In nato nadaljujte po že opisanem načrtu. Posledično lahko zaporedje prenove stanovanj v primeru kapitalskega pristopa pripelje do naslednjega načrta:
  Zaporedje popravil v zasebni hiši

Zaporedje popravil v novi stavbi

Čudno, kot se zdi, takšna fraza, človek, ki je našel gradnjo sovjetske dobe, ne bo presenetil ene jote. Da, in sodobna gradnja pogosto postavlja novo nalogo za novega lastnika - popraviti samo tisto, kar je bilo zgrajeno.
  Zaporedje popravil v zasebni hiši

Načrt in zaporedje popravila

Najprej morate izdelati načrt, ki bo prikazal zaporedje popravila zasebne hiše, vse izračune, seznam materialov in drugih vrst. Običajno se dela izvajajo po naslednjem vrstnem redu:
  Zaporedje popravil v zasebni hiši

Iskanje in izbor mesta za gradnjo

Če že obstaja gradbeno zemljišče, pojdite na naslednji korak. Če ne, začnite iskati spletno mesto, pri čemer najprej upoštevajte merila kraja, v katerem želite urediti.
  Zaporedje popravil v zasebni hiši

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.
  Zaporedje popravil v zasebni hiši

Kako začeti obnovitveno delo

Pred popravilom je potrebno oceniti splošno stanje strehe. Prvi korak je pregled notranjosti strehe: preverite stanje strešnega sistema in tla na podstrešju. Po tem se streha pregleda od zunaj. Hkrati je treba posebno pozornost nameniti stanju strešnega materiala, mestom spoja z glavnimi deli strehe: prezračevalnimi kanali, grebenom, strehami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty