środa, 11 kwietnia 2018

Tlačno deluje to

  Tlačno deluje to

Naše delo je lepota in udobje v vašem domu.

Polaganje ploščic v kopalnici, kopalnici, kuhinji ali dvorani je ena od glavnih stopenj dokončanja popravil, saj kakovostna obloga še posebej jasno vpliva na videz teh prostorov. Če nimate spretnosti za izvedbo popravil, ne bi smeli eksperimentirati, saj različne okvare ne samo videti videzno grdo, ampak lahko celo življenjsko dobo ploščic zmanjšate.
  Tlačno deluje to

Groba priprema za polaganje

Gospodar pripravi podlago za vzdržljiv, odporen na obrabo. Za začetek je potrebno površino tal ali sten poravnati z roverjem ali končnimi materiali.
  Tlačno deluje to

Neposredna opeka (Khimki)

Tile, ki ga izberete. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri tej zadevi. Ker glavni parameter vsake stvari ni videz, ampak kakovost. Rezultat ploščic v veliki meri odvisna od kakovosti ploščice. Z vidika prihrankov pri delu skladiščnika za ploščice je večja velikost ploščic bolj donosna.
  Tlačno deluje to

Funkcije ploščic

Postavitev ploščic ni tako preprosta. Ta dela zahtevajo določeno raven strokovnosti od vodij, sicer bo rezultat popolnoma nezadovoljiv.
  Tlačno deluje to

Polaganje ploščic v Voronežu

Strokovno polaganje ploščic v Voronežu je storitev, ki je vključena v polnopravni kompleks zaključnih del in polaganje ploščic z različnimi kompleksnimi geometrijskimi oblikami, ni problem za nas. Dokončanje "ključa" vključuje: omet in barvanje, vse vrste zaključkov, vodovod, namestitev prezračevanja in električarji.

Polaganje ploščic v kuhinji

Z polaganjem ploščic v kuhinji je treba obrniti z razumevanjem, kaj želite. Praviloma so ploščice v kuhinji nameščene na tleh in tako imenovani predpasnik (stena med visečimi omarami in mizo). Zdaj pa je postalo zelo priljubljeno, da položimo keramične ploščice po obodu kuhinje. S praktičnega vidika je to pravilno, ker so keramične prevleke zelo odporne in trajne. Ko ste obrnjeni na vse stene in talne ploščice, si osvobodite preoblikovanja kuhinje v 2-3 letih, veliko madežev na stenah in zatemnitev sten. Če ozadje absorbira umazanijo in diši po pripravljeni hrani, je keramika na to odporna in zelo enostavna za čiščenje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty