wtorek, 10 kwietnia 2018

Montaža kanalizacije in oskrbe z vodo

  Montaža kanalizacije in oskrbe z vodo

Objektna in izvorna raven

Če je objekt, ki mu bo voda dostavljena, nižja od vira, potem ni potrebno namestiti črpalnih postaj. Voda lahko dobimo s težo. Vodni stolpi in rezervoarji se lahko namestijo na različne načine, odvisno od terena in kjer se napaja vodo. Prav tako pogosto uporabljajo več virov oskrbe z vodo - to vodi k povečanju zmogljivosti glavnih objektov.

Kako odplakniti v zasebni hiši

Najpomembnejša pravila zadevajo izbor cevovodov. Za ožičenje v zaprtih prostorih se uporabljajo polipropilenski izdelki z notranjim premerom 50 ali 100 mm, odvisno od pričakovanega obsega odpadne vode. Priključitev WC-ja in organizacija dvižnika zahtevata uporabo cevi večjega premera - 200 ali 220 mm. Če govorimo o zunanji moči, mora imeti premer 100-110 mm.
  Montaža kanalizacije in oskrbe z vodo

NE VODA NEODVISNO! TEGA DELUJE DOLOČENA ZNANJA IN POSEBNO ZNANJE, MALA BREZPLAJA Z VELIKIMI FINANČNIM POSLEDICAMI.

Izbira plastične odplake je mogoče pristopiti z manj zahtevami. Vzamem razmeroma drage cevi (nemško), jih je enostavno namestiti in razstaviti, ko se prilegajo v proces. Glavna stvar je, da kanalizacijska cev ima konstanten nagib 1-1,5 cm na 1 meter dolžine od kanalizacijskega dvižnika do točke izpusta vode. Cevi je treba položiti blizu stene in jih pritrditi s posebnimi sponami, in ne ležati na posadite trim cevi same (osebno sem srečal take kreacije v apartmajih od "Zhekovsky obrtnikov").
  Montaža kanalizacije in oskrbe z vodo

Postavitev vodovodne in kanalizacije

Če imate potrebna dokumentacija, projekt, potem, če je v mestu ali vasi centralna oskrba z vodo (v kraju vaše posamezne stavbe), se lahko povežete z njim. To velja tudi za odstranjevanje odplak iz hiše, to je kanalizacijo.
  Montaža kanalizacije in oskrbe z vodo

Vgradnja oskrbe z vodo v stanovanju in zasebni hiši

Pri nameščanju vodovodne instalacije v majhnem stanovanju bi bilo bolj logično uporabljati razdelilnika tee, saj je lažje nadzorovati vse točke porabe vode. Običajno so apartmaji priključeni na centralizirano omrežje.
  Montaža kanalizacije in oskrbe z vodo

Vgradnja sistemov za oskrbo z vodo: lastnosti

Ne smemo pozabiti, da se polipropilenske cevi za toplo in hladno vodo razlikujejo po zasnovi. Če so prve izpolnjene s posebno ojačitvijo (aluminij ali steklo iz steklenih vlaken), potem slednje morda nimajo. Vgradnja plastičnih vodnih cevi vključuje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty