piątek, 13 kwietnia 2018

Fasadna barva za opeke

  Fasadna barva za opeke

Kako izbrati pravo barvo?

Slikanje opeke je odgovorna stvar in izbira barve ne sme biti nič manj kaskadna. Premaz za fasado kamna in opeke je izbran po več kriterijih:
  Fasadna barva za opeke

Barva za opeke: kaj bi morala biti

Dejstvo, da ni vsaka barva primerna za opeko, je jasno - vprašanje se bo izkazalo za primerno, katera barva je primerna za to? Vprašanje načeloma ni težko, in dovolj je preprosto, da se z njo sami lotite - morate samo razumeti, katere lastnosti potrebujejo za vzdrževanje vseh naravnih agresivnih dejavnikov. Lastnosti so tudi nefisticirane.

Fasadna barva Acryl-Fassadenfarbe

Acryl-Fassadenfarbe Basis x 1 mat, barva na vodni osnovi za vremenske odporne fasadne premaze na mineralnih podlagah. Barva je bela. Preberite več...
  Fasadna barva za opeke

Značilnosti izbire barv za opečne površine

Za barvanje opeke je bilo izvedeno kakovostno in dolgo časa ohranilo svoje zaščitne in dekorativne lastnosti, je potrebno, da barvni izdelki izpolnjujejo več zahtev:
  Fasadna barva za opeke

Značilnosti slikanja fasad iz opeke

Opečnata fasada izgleda, lahko rečemo, celo veličastno in zahvaljujoč porozni strukturi samega materiala, takšne stene dobro dihajo. Glavna stvar je, da ne izgubite te lastnine. Slikanje vam prav tako omogoča skrivanje napak na zidu.
  Fasadna barva za opeke

Zunanja barva, odporna proti zmrzovanju, za opeke in beton

Na primer, za opeko je potrebna fasadna opečna barva, namenjena za uporabo na mineralnih površinah, ki omogočajo iztekanje vodnih hlapov, vendar preprečuje, da bi podlaga prodrla iz zunanje strani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty