poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Sprednji zid

  Sprednji zid

Značilnosti opeke

Obstaja veliko vrst opečatenih opek. Ker gre za gradbeni material, namenjen notranji in zunanji dekoraciji, se povečajo zahteve za videz te opeke. To se razlikuje od običajnih gradbenih opek.
  Sprednji zid

Glavne stopnje fasadnega zidu

Za opis procesa obrnitve na fasado smo vzeli zgradbo iz lupine in izolirali z mineralno ploščo. Ta možnost dvoslojnega zidarstva je zelo priljubljena pri zasebnih razvijalcih.

Osnovna pravila in sestavni deli

Proces zidanja ni enostaven, poleg tega pa morate upoštevati tudi nekaj točk. Najprej, pred polaganjem materiala, je pomembno, da izvedemo izolacijo, npr. Plast strešnega materiala ali kakšnega drugega izolacijskega materiala. Prvič, opeka je položena v vogalih, z njimi so pritrjeni oklepi in priprave - pripomogli k temu, da bi bili zidovi ravni in naravnost. Kord kot naročilo se nahaja na vsakih 5 metrov, ne bi smel sagrešiti, sicer obstaja tveganje za kršitev lepote zasnove.
  Sprednji zid

Enostavna rešitev - neposredna zidava

Najbolj običajen in najpreprostejši način za oblikovanje dekorativne fasade je neposreden zid: zaradi debeline in barve šiva, površina (gladka, obarvana, z vzorcem) samega opeka, lahko ustvarite edinstven videz fasade.
  Sprednji zid

Prevleke iz opeke in vrste šivalnih šivalnih materialov

Vsaka vrstica zidov je treba povezati z drugimi sosednjimi vrstami zidakov (z zgornjim in spodnjim vrsticam). Za povečanje moči in kakovosti zidanja se uporablja načelo ligacije šivov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty