niedziela, 8 kwietnia 2018

Polaganje cene marmorja

  Polaganje cene marmorja

Talne obloge

Kamnene talne obloge je zahteven proces, ki zahteva največjo koncentracijo, spretnosti in izkušnje. Zato je najbolje zagotoviti uspešnost takšnega dela strokovnjakom.
  Polaganje cene marmorja

Polaganje marmorja in granita. Cena

Tovarna starega kamna nudi profesionalno komercialno storitev: polaganje marmorja na tleh in stene. Ponudba vključuje plošče in modularno ploščo, ki jo je mogoče kupiti z naknadno montažo in poliranjem.

Značilnosti materiala

Marmor je kamnina, nastala med rekristalizacijo dolomita ali apnenca. Če se obrnete k nam, lahko kupite plošče iz marmorja z naslednjimi značilnostmi:

Značilnosti izdelave marmornih stopnic

Praviloma so marmorni koraki nameščeni v zaprtih prostorih. Širina koraka običajno ne presega treh metrov. Če želi kupec povečati to številko, se uporabi več plošč, da naredi en korak.

Vrste s katerimi se soočajo materiali

Najboljši materiali za stopnice so porcelan, naravni kamen, klinker, keramične in betonske ploščice. Izbira je odvisna od namena in delovnih pogojev stopnic.
  Polaganje cene marmorja

Marmorske pulti in okenske police

Posebej pogosto naročite od nas okenske police in pulte iz marmorja. Aristokratu dajejo kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, besedo, celo stanovanje. Zanimivo dejstvo: marmor, ko voda pride na to, tvori alkalno okolje na površini, v kateri izginejo škodljive bakterije. Ko ste obrnili svojo kopalnico z naravnim marmorjem, sebe in ljubljene zaščitite na naraven način. Naravni marmor je idealen za talno ogrevanje. Njegova struktura ima pore, ki dihajo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty