piątek, 13 kwietnia 2018

Balkon trim pvc pvc fotografija

  Balkon trim pvc pvc fotografija

Kako obložiti balkon eurolinining

Če je obloga balkona zaključena z roko, je malo težje, zato bomo podrobneje preučili to možnost. Najlažji način dela z oblogo z euroliningom, saj je glavni del predelave, ki ga opravlja v tovarni, pravkar zapustili po namestitvi, da pokrijete zaključek z zaščitno impregnacijo. Orodje za dodelavo:
  Balkon trim pvc pvc fotografija

Kako izdelati plastične plošče

Na prvi stopnji se plastične komponente segrejejo in pomešajo z enotnim viskoznim stanjem. Temperatura ne dovoljuje, da se masa strdi in strdi. Nastala surovina vstopi v ekstrudor - stroj, kjer se vzorci PVC pod pritiskom in vročim zrakom.
  Balkon trim pvc pvc fotografija

Izračunajte število plošč

Da bi to naredili, merite s trakom izmerite obseg balkona in pomnožite nastalo sliko na višino stropa. Pridobite območje vseh sten. Potem iz njega izključimo območje odprtin in delimo rezultat, ki ga razdeli območje ene plošče. Določimo njihovo število. Na enak način računamo plošče, potrebne za strop.
  Balkon trim pvc pvc fotografija

Prednosti zaključka balkona s plastičnimi ploščami

Ta sodobna zaključna gradnja je kot nalašč za dekoracijo sten na ložah in balkonih, saj ima številne prednosti oblikovanja. Najpomembnejša prednost plastike je, da ima najvišjo raven varnosti. To pomeni, da je v proizvodnem procesu plastika obdelana na poseben način, zaradi česar postane bolj odporna na visoke temperature. Poleg tega se sodobne plastične plošče odlično "počutijo" v vseh ekstremnih pogojih, ne le pri visoki, temveč tudi pri zelo nizkih temperaturah. In to je v teh primerih zelo pomembno, če bo plastična obloga balkona uporabljena med hladno zasteklitvijo.
  Balkon trim pvc pvc fotografija

Pripravljalna dela

Pred pokrivanjem balkona z dekorativnimi plastičnimi ploščami izvajamo zasteklitev, izolacijo in tesnjenje, brez tega pa vsa zaključna dela izgubijo pomen. Nadaljujte na kratko o zgornjih delih.
  Balkon trim pvc pvc fotografija

Primeri balkonov in lož

Različni materiali se uporabljajo za zaključek balkonov in lož. Vse je odvisno od funkcije, ki jo bo soba izvajala, in osebnih želja posameznika. Stran vsebuje najbolj priljubljene možnosti zaključevanja: stenske plošče, kamen, plastika, ozadje, omet.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty