czwartek, 12 kwietnia 2018

Cementni pesek

  Cementni pesek

↑ Priprava mešanice. Samo zapleteno

Če ste se spopadli s svetilniki, se lahko tudi spoprime s pripravo mešanice za estrih, ker ni potrebe po posebnem umu, dovolj je, da sledite nekaterim pravilom in opazujte deleže.
  Cementni pesek

Pripravljalna dela, kaj morate vedeti?

Torej ste se odločili popraviti tla doma. Ni važno, kaj so ali leseni ali so postavljeni iz iverne plošče. V vsakem primeru je pod starimi nadstropji betonska podlaga, ki praviloma ni ravna. Tukaj jo bomo poravnali.
  Cementni pesek

Kako pripraviti betonsko tla

Naprava cementnega estriha zahteva natančno preučevanje fizičnega stanja starega cementnega sloja. Začne se po odstranitvi zamenjane talne obloge. Kot posledica dolgotrajnega delovanja se praviloma lahko po demontaži na starem estrihu pojavijo razpoke, čipi ali votle lupine.
  Cementni pesek

Cementna peska estriha sami

Uporaba cementnega peska estrih je eden izmed najbolj priljubljenih načinov za niveliranje tal v zaprtih prostorih. Vendar je najbolje, da ga uporabite le na močnih stropih, ki lahko prenesejo veliko težo strukture.
  Cementni pesek

DSP tehnologija

Na primer, se bomo osredotočili na napravo DSP v navadnem stanovanju plošče visoka stolpnica. Kvaliteta betonskih plošč, ki služijo kot strop v takšnih stanovanjih, pušča veliko želje, zato bo še posebej opazen učinek estriha.
  Cementni pesek

Kaj morate pripraviti na rešitev

Za to potrebujemo cement, pesek, vodo. Plastifikatorje lahko dodamo za izboljšanje duktilnosti in moči. Toda doma, najpogosteje pa brez njih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty