czwartek, 12 kwietnia 2018

Polaganje laminatnega videa

  Polaganje laminatnega videa

Polaganje laminata diagonalno: video

Naslednji video prikazuje diagonalno postavitev lastnega laminata. Njen plus je, da vizualno širi prostor. Ampak bodimo iskreni, ta vrsta namestitve ni za vsakogar. To je posledica dveh odtenkov. Prvič, diagonalna paluba zahteva veliko pozornost in pozornost pri delu z merilnim trakom in žico. Drugič, ni vsakdo všeč videz takšne talne obloge, in šivi so bolj opazni. Ta kratek videoposnetek vam bo pokazal vse najpomembnejše odtenke.
  Polaganje laminatnega videa

Vredno podlago za laminirana tla

Zahteve za polaganje baze

Laminat je nabor večslojnih plošč, opremljenih na vseh štirih straneh s posebnimi ključavničnimi sistemi. Naprave, ki se zaprejo s klikom, pospešijo in poenostavijo delo, vendar pa morajo pri pripravi prostorov za ureditev posebno pozornost pri obdelovalcih.
  Polaganje laminatnega videa

Pogoji laminiranja

Pred začetkom polaganja mora biti laminat zagotovljen, da je primeren za vaše razmere in da so nato zagotovljeni vsi potrebni pogoji za njegovo uporabo.
  Polaganje laminatnega videa

Navodila za polaganje laminata: praktični nasveti

  • Preverite kakovost in količino kupljenega materiala
Preden začnete polagati laminat, morate preveriti kakovost nakupa in izvesti izračun potrebnega števila laminiranih plošč ob upoštevanju porabe materiala za rezanje (odstotek zaviranja, naveden zgoraj). Namestitev tla je prav tako nujna za proizvodnjo v dnevnem času: zato bodo takoj opazne pomanjkljivosti ne samo vašega dela, temveč tudi materiala samega.
  Polaganje laminatnega videa

Možnosti postavitve plošč

Pri polaganju lamelnih mojstrov priporočamo, da se držijo načela, da jih je treba postaviti vzporedno s smerjo svetlobe. Nato svetloba, ki pada iz okna na tla, ne bo ustvarila sence na šivih, s čimer bo dosegla učinek idealne površine.
  Polaganje laminatnega videa

Nasveti za polaganje laminatov ↑

Torej, prvi nasvet - laminat lahko položite le na ustrezno pripravljeno podlago. Ne posuši estriha, bo razlog za kratke storitve lepe talne obloge - prekomerna vlaga bo povzročila deformacijo zelo kakovostnega laminata.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty