niedziela, 8 kwietnia 2018

Zavese za dvorano z dvema oknoma

  Zavese za dvorano z dvema oknoma

Najboljše rešitve za oblikovanje oken s pomolom

Zahvaljujoč uspešni zasnovi obeh oken je postala ena sama sestava, ki odmeva notranjost sobe. Pomol ni zavesa: da bi mu odvzeli pozornost, je dovolil svetlobni til.
  Zavese za dvorano z dvema oknoma

Moderne zavese: ideje v slogu minimalizma

Stil hiše se kaže ne samo v pohištvu, ampak tudi v dodatki, ki ga krasijo. Zavese v sodobnem slogu, ki ne prenašajo nagrobne ali rese, prinašajo v hišo ozračje skromnega čarapa. Običajno bele ali nevtralne tone (siva ali peska). Tkanine, ki se uporabljajo za take zavese: perilo, bombaž in svila, strogo gladko, brez dodelave. Sodobne zavese lahko pokrivajo samo okensko steklo ali zapolnijo celotno površino okna, vendar ob upoštevanju uporabe lahkih tkanin in svetlih barv ne dajejo popolne utrujenosti. Lahko okrasite okna v vsaki sobi (čudovito kot zavese za dnevno sobo in spalnico).
  Zavese za dvorano z dvema oknoma

Iščemo središče.

Večje okno, svetlejša soba. V preteklih letih je bila preizkušena, večja sončna svetloba pride v hišo, celotno vzdušje postane lažje in udobnejše, bolj svobodno in sproščeno. In če sta dve sobi v sobi? Naloga postaja vse bolj zanimiva...
  Zavese za dvorano z dvema oknoma

Kako izbrati zavese za dvorano?

Zavese, kot tudi drugi elementi dekorja, morajo biti najprej v harmoniji v slogu, barve in materiali, ki so izdelani z zasnovo prostora.

Imenovanje sob in izbor zaves

Ne pridejo vedno na težave z dvema oknoma, ki se nahajajo na isti steni ali na drugem. Najbolj pogosto je to razkošje v vogalnih apartmajih ali zasebnih lesenih hišah. Prednosti več odprtin, ne glede na njihovo lokacijo, so naslednje:

Zaprite okenske odprtine

Z "kotom" lokacijo, se lahko zatečejo do zasnove ogledal. Še posebej ugoden je sprejem v notranjosti dvorane s tesno razprostranjenimi okni. Ko jih okrasite z okenskim kompletom z lambrequins in čudovito perekido ali kravato na stičišču stanj, lahko dobite podobo okenca ali prijetnega krošnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty