środa, 11 kwietnia 2018

Kako začeti graditi na mestu

  Kako začeti graditi na mestu

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.
  Kako začeti graditi na mestu

Dovoljenje za gradnjo

Gradbeno dovoljenje je dokument, brez katerega ni mogoče zgraditi hiše in opraviti gradbenih del na pridobljenem kraju. Takšno dovoljenje lahko dobite pri okrožni upravi na mestu vaše spletne strani, potem ko zapustite ustrezno aplikacijo.

Kako načrtovati hišo

Načrtovanje zasebne hiše, ki se zdi optimalno v času načrtovanja, je pogosto neprimerno po zaključku gradbenih del. Da ne bi bili v podobni situaciji, preberite o pravilnem načrtovanju hiše.
  Kako začeti graditi na mestu

Kako začeti graditi zasebno hišo

Najprej se morate odločiti za primeren kraj za gradnjo. Izberete ste parcelo za izgradnjo zasebne hiše, ki jo vodi celotna površina hiše, ki jo boste gradili. Delež, ki je v zvezi s tem priporočljiv: od 1 do 10. Za hišo površine 100 m2 je potrebna površina 10 hektarjev.
  Kako začeti graditi na mestu

Kako začeti graditi hišo?

Preden se odločite, kako začeti graditi hišo, morate ponovno razmisliti o izvedljivosti tega dogodka, oceniti stroške gradnje in čas. Če še vedno odločate za gradnjo hiše, začnite z naslednjim.

Pridobitev gradbenega dovoljenja za individualno stanovanjsko gradnjo

Vsak lastnik mesta prej ali slej razmišlja o tem, kako zgraditi svojo hišo ali drug objekt posamezne stanovanjske gradnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty