niedziela, 8 kwietnia 2018

Ogrevanje hiše iz bara 150h150

  Ogrevanje hiše iz bara 150h150

Ali je treba ogrevati hišo iz bara 150x150

S takšno debelino lesene stene je smiselno namestiti izolacijo zunaj in znotraj hiše. Strukture mineralnih vlaken (volne) se lahko uporabljajo za stenske površine. Položi se v dveh slojih med vodili (palice), ki so bili predhodno pritrjeni navpično na steno in se na vrhu zaprejo s prepustno membrano. Hkrati je treba izključiti oblikovanje skozi vrzeli v izolacijskem sloju. Zunaj je dovoljena tudi uporaba poliuretanske pene, ki jo brizgamo.

Ključne značilnosti

V zadnjem času stroški energentov hitro naraščajo in večina ljudi išče načine za prihranek denarja. Ta problem je celo poudarjen v novih gradbenih kodah in predpisih. Do danes mora biti zid hiše iz lesenih žarkov 40 centimetrov.
  Ogrevanje hiše iz bara 150h150

Pravilno segrevanje hiše od bara

Če se odločite za izvedbo izolacije hiše z bar 150x150 ali drugih delov sami, ne pozabite, da bi moral biti celovit. Ko izoliramo okna in vrata, toplotna izguba ne poteka. Da bi dobili popolnoma toplo hišo iz bara, je potrebno tudi segrevati zunanje stene, tla in streho. Notranje segrevanje sten iz bar je neobvezno in se izvaja samo v primeru nezadostnih drugih ukrepov, če se pričakuje huda zima.
  Ogrevanje hiše iz bara 150h150

Pri izračunu izolacije.

Ekonomski razvijalec lahko spremeni smer in se pojavi na drugačen način: uporabite najbolj poceni profilirani žarek naravne vlage in majhen odsek v gradbeništvu, v prihodnosti pa poskrbite za hišno izolacijo iz profila na zunanji strani. Da bi izračunali debelino izolacije, morate uporabiti spletni kalkulator, ki ga je enostavno najti na internetu.
  Ogrevanje hiše iz bara 150h150

Toplotna izolacija hiše profiliranega lesa

Za udobno bivanje v državi hiše iz profiliranega lesa 150x150, segrejejo tako zunanji kot notranji del stene. Zunanja zaščita sten zmanjša vsebnost vlage v lesu zaradi padavin in zmanjša njihovo toplotno prevodnost. Izguba toplote se močno zmanjša.
  Ogrevanje hiše iz bara 150h150

Kateri material se uporablja za izolacijo?

Najbolj priporočljivo je segrevanje lesene hiše na zunanjih stenah, saj omogoča ohranjanje notranjega območja. Pred izbiro materiala, morate razmišljati o tem, kaj bo fasada. Najbolje je, da narišemo in razmišljamo o podlogi. Vsak material ima svoje lastnosti pritrditve in dodelave. Za leseno hišo je najprimernejša prezračevana fasada, zato se vlaga na stenah ne kopiči in bodo trajale dlje. Strokovnjaki priporočajo uporabo naslednjih vrst izolacije:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty