wtorek, 10 kwietnia 2018

Zamenjava laminata

  Zamenjava laminata

Pečati praske z voščenimi barvami

Korak 1. Kupite voščeni barva, katere barva je blizu barvi laminata. Na trgu obstaja veliko vrst voščenih barv (v lokalni prodajalni strojne opreme ali v specializirani spletni trgovini), zato vam je enostavno najti tisto, ki ustreza vašim potrebam in okusom. Če ne veste, kakšne voščene barvice so, se obrnite na prodajalca trgovine z vprašanjem "Kako zapečatiti praske na laminatu?" - z lahkoto vam bo pomagal pri izbiri prave barve.
  Zamenjava laminata

Praktični načini popravljanja tal

Torej smo ugotovili, da obstajajo vsaj dva načina za zamenjavo tabele. Prvi mora biti bolj enostaven in temeljiti na analizi prevleke, druga pa vključuje uporabo rezalnih orodij.
  Zamenjava laminata

Možnost ena - razstavite premaz

Z vrtenjem ali kombinacijo priključkov morate odstraniti poškodovano ploščo in jo zamenjati. Zdi se, da je vse precej preprosto: razstavile so podstavek, lažno daleč, odrezale ključavnico, ga potegnile in zamenjale z novim. Kaj pa, če morate zamenjati ploščo, ki je daleč od podnožja?

Teoretične osnove

Laminatna struktura

Za odpravo lokalne poškodbe laminata je potreben osnovni sklop teoretičnega znanja o strukturi materiala, vrstah ključavnic in oblikah sklepov.

Na kratko, laminat sestoji iz:
  Zamenjava laminata

Pomembnost nadomestnih plošč

Seveda, preden zamenjate laminatne plošče, morate ugotoviti, ali je ta postopek upravičen ali kako drugače lahko gradivo prejme svojo prejšnjo privlačnost na drugačen način?
  Zamenjava laminata

Lamelo spremenimo s kljukico

  • Za začetek dobimo zahtevano število letev popolnoma iste barve, teksture in velikosti kot lamele, ki zahtevajo zamenjavo. Preprosto, če poznate blagovno znamko proizvajalca laminata in modela izdelka.
Pomembno: Po pridobitvi nadomestne lamele je potrebno nekaj ur vzdrževati, da se v prostoru, kjer se bo nadomestilo, aklimatiziralo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty