poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Izdaja tehničnih pogojev za oskrbo z vodo

  Izdaja tehničnih pogojev za oskrbo z vodo

Kako priti do tehničnih pogojev za oskrbo z vodo?

Da bi pridobil tehnično stanje, je treba za vodno službo uporabiti zgornji seznam dokumentov, prav tako pa ne boli, da bi se seznanil z zahtevami, ki jih ima služba za dodatne dokumente. Če je potrebno, lahko zaprosite v pisni obliki ali v elektronski obliki.
  Izdaja tehničnih pogojev za oskrbo z vodo

PISMO FAS z dne 11. februarja 2015 N A / 5788/15

PRIPOROČILA O UPORABI NAROČILA NA PODROČJU POVEZAVE KONSTRUKCIJSKIH OBJEKTOV ZA VROČE, HLADNE VODE IN VODE

Navodilo "O postopku izdaje in odobritve tehničnih pogojev za priključitev objektov na vodovodne in kanalizacijske sisteme v mestih in regionalnih središčih Republike Kazahstan

Odobril ga je predsednik Odbora za stanovanjsko in gradbeno politiko Ministrstva za energetiko, industrijo in trgovino Republike Kazahstan 30. decembra 1997 Registrirana na Ministrstvu za pravosodje Republike Kazahstan 25. februarja 1998, št. 475. Odprt je bil s sklepom predsednika Agencije Republike Kazahstan za gradbeništvo in stanovanjske in komunalne storitve z dne 9. oktobra 2012 številka 520
  Izdaja tehničnih pogojev za oskrbo z vodo

Priključitev objekta na centralizirani sistem za oskrbo z vodo in kanalizacijo

Postopek priključitve objekta na centralizirani sistem oskrbe s hladno vodo in odlaganje vode (HVV) sestavljajo naslednji koraki:
  Izdaja tehničnih pogojev za oskrbo z vodo

Pridobitev tehničnih pogojev za povezovanje gradbenih objektov z gradnjo vodovodnih in kanalizacijskih omrežij

Prosilec mora za sprejem tehničnih specifikacij PGO MUP "Gorvodokanal" predložiti naslednje dokumente:
  Izdaja tehničnih pogojev za oskrbo z vodo

Kako priti do tehničnih pogojev za vodo

Pridobivanje tehničnih pogojev za oskrbo z vodo je precej težaven in odgovoren proces. S seznama potrebnih dokumentov obstajajo tisti, ki bi morali razviti načrtovalske, topografske in geodetske organizacije, druge oddelke vodovodne službe, kar vse pomeni zapravljanje precejšnjega časa in izgube drugih sredstev. Parametri, ki bodo določeni v tehničnih pogojih, so odvisni od pravilno zbrane dokumentacije, izpolnjenega vprašalnika.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty