niedziela, 8 kwietnia 2018

Kdaj je bolje postaviti trate?

  Kdaj je bolje postaviti trate?

Kdaj je bolje postaviti trate?

Da bi vrtnato parcelo dobro urejena, poudariti lepoto hiše, je potrebno opraviti dela na vrtnarjenju. Tisti, ki želijo hitro dobiti spektakularno travo pokrivajo, odporne na teptanje in plevela, izbirajo valjane trate. S svojo pomočjo se oblikuje enoten pokrov na sončnih predelih in v senci.
  Kdaj je bolje postaviti trate?

Kaj je pokrov travnik ↑

Biologi potrjujejo, da naravno oblikovanje dovolj visokokakovostnega in gostega pokrova travnika iz travnikov ni lahka naloga. Potrebovali bodo čas in trud. Seveda pa se pričakovanje mnogih let dela in pričakovanj ne ustavi veliko. Toda danes obstaja preprostejša možnost - umetna trava. Njegov nakup ni poceni. Ampak hitro lahko ustvarite travnato območje na vaši parceli, okrasite vrt, cvetlični vrt ali dvorišče. Po nekaj tednih po polaganju bo dobil rezultat - odlično trate.
  Kdaj je bolje postaviti trate?

Priprava tal za polaganje

Preden kupite travo v zvitkih, morate v celoti pripraviti prihodnjo spletno stran. Za tehnologijo polaganja šote je takšna, da je položena na isti dan, ko je bila kupljena ali čez dan. Bolj ko boste zamenjali izraz, bo šibkejši korenski sistem. Poleg tega morate s hrbtom pokrivati ​​celotno travo. Samo v tem primeru se travo enakomerno korenine in premaz bo popolnoma gladek.
  Kdaj je bolje postaviti trate?

Priprava ozemlja za travnik

Na ozemlju, kjer naj bi trato postavil, morate najprej podvržiti velikemu pometanju. Vsaka presežna vegetacija, kamni, konoplja in legla se skrbno odstranijo. Nato se površina zemlje podvrže kemični obdelavi, da se prepreči nastanek plevelov in škodljivcev.
  Kdaj je bolje postaviti trate?

Izračunajte potrebno število zvitkov za spletno mesto

Za izračun, koliko morate kupiti trave zvitke, izmerite dolžino in širino prihodnje trate in pomnožite. Če je trate trdo, geometrično celo in brez cvetličnih gredic, se pomaknite na prejeto sliko 5%. Če so v travniku rabatki, gredice, steze itd., V bližini katerega je treba odrezati del trakov, je treba na površino dodati 10%, ker bo več odpadkov.
  Kdaj je bolje postaviti trate?

Pravilno polaganje trate

Optimalna izbira

Danes je urejanje krajine postalo še posebej priljubljeno, pravzaprav na vsaki strani si lahko ogledate vsaj majhen kos, ki je pokrit s travno travo. In to ni presenetljivo, ker vam travnik omogoča ustvarjanje zelo originalnega in čudovitega vrta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty