czwartek, 12 kwietnia 2018

Zgrajena streha TechnoNIKOL-a

  Zgrajena streha TechnoNIKOL-a

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.

Izbira načina zaščite strehe pred vlago ↑

Pred tem so hidroizolacijo strehe zagotavljali tako znani, a zastareli materiali, kot so strešni material, steklo iz stekla in asfaltna smola. Zdaj se je delež njihove uporabe v sodobni konstrukciji dramatično zmanjšal, saj so jih nadomestili polimerni bitumenski premazi, določeni s fuzijsko metodo. Visoka zmogljivost zagotavlja osnovo iz steklenih vlaken ali poliestra, ki ni predmet gnitja in uničenja.

Prednosti rolne strehe

Zaradi tega, ker je strešno valjanje izdelano iz okolju prijaznih komponent, pa tudi z uporabo sodobnih tehnologij, ima ta material naslednje prednosti:
  Zgrajena streha TechnoNIKOL-a

Materiali, uporabljeni za napravo deponirane strehe

Danes lahko najdete različne zidane strešne materiale za prodajo, vendar imajo vse skupaj skupne značilnosti. Podlaga je netkano material, lahko pa je poliester, steklo iz steklenih vlaken ali iz steklenih vlaken. Je temelj, ki daje moč in odpornost proti nateznim obremenitvam.
  Zgrajena streha TechnoNIKOL-a

Naprava vgrajene strehe v 1 plast

Na sodobnem gradbenem trgu obstaja veliko različnih premazov, ki jih proizvajajo inovativne tehnologije. Uporabljamo rezkano streho, katere namestitev je zelo ugodna zaradi številnih prednosti. Zgrajena streha TechnoNIKOLa je večplastni material iz modificiranega bitumna.
  Zgrajena streha TechnoNIKOL-a

Zgrajena streha TechnoNIKOL-a

Prekrivanje strešnih kritin (prevlečena hidroizolacija) TechnoNIKOL je zelo širok spekter strešnih materialov, ki temeljijo na CSF-modificiranem in nemodificiranem bitumenu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty