sobota, 14 kwietnia 2018

Montaža

  Montaža

Civilna in montažna dela

Gradbena in montažna dela je treba opraviti, potem ko je kupec dobil dovoljenje za njihovo izvedbo. Ne glede na vrsto gradnje , gradbena in inštalacijska dela obsegajo dve fazi:
  Montaža

Gradbena in inštalacijska dela v Tyumenu

V gradbenih in inštalacijskih delih v Tyumenu so skoraj vse dejavnosti za gradnjo objekta, do začetka obratovanja. Gradbena dela vključujejo:
  Montaža

Civilna in montažna dela

Civilna in montažna dela so kolektivni koncept, ki opisuje kompleks del pri gradnji ali rekonstrukciji stanovanjskih in industrijskih objektov. Delitev operacij v gradnjo in montažo je pogojena - in so medsebojno povezana. Tako je na primer nemogoče napolniti betonsko konstrukcijo brez predhodno sestavljene opažev ali namestiti kovinsko strukturo stavbe brez temeljev, zato se uporablja izraz "gradbena in montažna dela". Dekoracija prostorov, namestitev in zagon tehničnih in tehničnih sistemov se navadno obravnavata ločeno.
  Montaža

Demontaža tehnoloških instalacij, opreme, cevnih peči, dimnikov

Demontaža procesne opreme, zgradb, struktur predelave nafte in plina, kemičnih in drugih industrijskih podjetij. Preberite več
  Montaža

Montaža in zagonska dela

Vodja - montaža (nadzor in organizacijsko in tehnično vodenje vgradnje opreme s strani dobavitelja / izdelovalca ali pooblaščenega partnerja pri opravljanju inštalacije strokovnjakov naročnika / izvajalca) in naročanje del izvaja pooblaščeni osebje BPA LLC - geografsko porazdeljena strukturna enota (Almetyevsk, Azov, Ufa, Nizhny Novgorod), pa tudi zaposleni na proizvodni in storitveni službi (Lyubertsy, Moskovska regija), odvisno od opremo in sisteme, ki jih priskrbi tsifiki.

Oskrba s plinom in pribor za plin

Sistem oskrbe s plinom je namenjen zagotavljanju naravnega goriva v količini, ki je potrebna za potrošnike. Je kompleksen kompleks, ki ga sestavljajo plinovodi in pribor, ki je glede na namen razdeljen na več kategorij. Naši strokovnjaki imajo izkušnje pri namestitvi ventilov naslednjih tipov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty