czwartek, 12 kwietnia 2018

Najem zidnih ometov

Univerzalna ometna postaja Putzmeister S5 (univerzalna vijačna maltna črpalka).

Univerzalna ometna postaja (sipka črpalka putzmeister s5) je odlična izbira za ometna dela in talne naprave za tlačno litje.
  Najem zidnih ometov

Makita 6271 DWPE izvijač

Izvijač Makita 6271 DWPE Prodaja izvijač Makita 6271 DWPE Vključeno: ohišje, polnilnik, 2 akumulatorja. Tehnični podatki: Napetost akumulatorja 18 V Kapaciteta akumulatorja, Ah 2.6 Hitrost vrtenja: 0-400 / 0-1300 vrt / min 2 hitrosti

Stenski ometni stroj

Vse je odvisno od ciljev, ki jih zasledujete. Da bi okrasili stene stanovanja, sploh ni smiselno kupiti drago napravo. Lažje je najamete. Če boste to delo proizvedli več kot enkrat ali dvakrat, ali če boste zaslužili denar, jih je bolje kupiti, kakovostno in, če je mogoče, večnamensko.
  Najem zidnih ometov

Stroj za omete

Pojav modificiranih suhih gradbenih mešanic je povzročil številne pomembne pozitivne spremembe v tehnologiji gradbenih in zaključnih del. Zaradi raznolikosti vrst in namena lahko mešanica prinese popravila in gradbena dela na kvalitativno drugačni ravni. Posebne lastnosti rešitev, pridobljenih iz mešanic, so omogočile znatno povečanje produktivnosti dela in povečanje kakovosti površin, ki jih je treba obdelati.

Mehaniziran omet

Posebna oprema se hitro nanaša in raztopi raztopino po površini, kar znatno poveča ne samo produktivnost dela, temveč tudi prispeva k doseganju popolnoma gladkih in zanesljivih struktur v prihodnosti.
  Najem zidnih ometov

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty