piątek, 13 kwietnia 2018

Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

  Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Prezračen fasadni sistem

Za izboljšanje prezračevanja fasade je porcelan pritrjen na kovinski okvir s sidri in nosilci. Obstajajo dve vrsti pritrdilnih plošč - skrita in odprta. Najbolje je, da uporabljate odprto.
  Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Namestitev ploščic na fasado

Povsem vsakdo, ki ima nekaj spretnosti in znanj v gradbeništvu, pa tudi praktične izkušnje, bo lahko samostojno izvajal ploščice fasade svoje hiše. Osnovno pravilo je, da se pred začetkom dela popolnoma zaključi vse kozmetične operacije.

Namestitev porcelana ploščice na fasado hiše

Tehnologija vgradnje fasade porcelanskega lonca je podobna tehnologiji namestitve z drugimi vrstami oblog. Stena fasade mora biti najprej posušena in ravna, saj bi bila ploščica bolje postavljena na takšno površino.
  Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Vrste in lastnosti porcelanske ploščice

Porcelan ploščice so izdelane iz granitnih žetonov z dodatkom ekspandirane glinene površine in imajo različne velikosti in barve. Porcelan ploščice so lahko monotono, vmesno ali z barvo, ki posnema naravne materiale.

Izbira materiala in značilnosti delovanja

Če želite dobiti informacije o kakovosti porcelanastih ploščic, jih je treba na oprijemljivem mestu opraskati z ostrim predmetom. Kot sečišča zareze mora biti približno 60 °. Če dodatnega slikanja ne izsledite na robustnem mestu, je ploščica kakovostne.

Naprava prezračuje fasado iz porcelana

Strukturno je okvir, nameščen na stenah, s pritrdilnimi elementi v celicah, napolnjenih s ploščami iz porcelanskega kamna. Imenuje se prezračevanje, ker med notranjo površino plošč in zunanjo površino podnožja stene vedno obstaja majhna reža ali zračna plast, ki je ravno tako, da zrak "hodi" v režo in preprečuje kondenzacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty