niedziela, 8 kwietnia 2018

Popravilo pri vhodnih standardih

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.
  Popravilo pri vhodnih standardih

Nenačrtovano popravilo vhoda

Remont ali vzdrževanje vhoda se lahko izvede nenačrtovano, kadar je to potrebno. Razlika med načrtovanimi dejavnostmi je, da se lahko opravi samo del dela iz običajnega dela. Na primer, zamenjava in popravilo posameznih konstrukcij in opreme ali elementov dekoracije. Ne glede na vzroke napak.
  Popravilo pri vhodnih standardih

Ali lahko izklopite vodo v celotni hiši, če popravilo ni na našem verandi v kleti? Oglasi se niso obesili, zdaj pa so že odložili! Zjutraj se na to vprašanje niso mogli odzvati, zdaj pa pravijo, da se cevi popravljajo!

Lahko, in ne bodo nikogar vprašali. To je tako frustrirajuće. Pojasnjujejo, da gre za tak sistem oskrbe z vodo. Skratka, to je povsem povedano povsod.
  Popravilo pri vhodnih standardih

Svetovanje predsednikom hčerinske družbe in upraviteljem kazenskega zakonika:

- načelo skrbnega pregleda, in sicer izbira izvajalca šele po ogledu svoje "zgodovine dela" v preteklih pogojih, pogovora s strankami;
  Popravilo pri vhodnih standardih

Glavna krivica

V Nižnem Novgorodju je naključni mimoidoči ubil košček ometa, ki se je strmoglavil s sprednje strani petnadstropne stavbe na ul. Vitebsk. To se je zgodilo junija. Sanacija fasade, po regionalnem programu, je predvidena za 2024-2033. Pod pogojem, da bodo v vseh teh desetletjih najemniki skrbno plačevali svoje pristojnosti regionalnemu operaterju.
  Popravilo pri vhodnih standardih

Standardi MPC v Yekaterinburgu zavirajo razvoj mesta

Administracija Yekaterinburg živi že več let po različnih pravilih zveznega centra in prisili skoraj vsa podjetja iz Uralske prestolnice, da jih spremljajo. Govorimo o odobrenih indikatorjih dovoljene koncentracije (MAC) onesnaževal v odpadnih vodah v letu 2015, ki so bili dovoljeni za odvajanje v centralizirani sistem za odvajanje vode.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty