poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Mokra fasadna naprava

  Mokra fasadna naprava

Sistem mokre fasade je sestavljen iz naslednjih plasti

Toplotna izolacijska plast - sestoji iz izolacije (bazaltne volne ali pene) (2), lepilne mešanice (3) in moznikov (4), s katerimi je izolacija pritrjena na podlago. Za izvedbo svoje izolacijske funkcije je ta plast le, če je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Izolacija ni konstruktiven material, to pomeni, da nima zadostne nosilnosti, da se nanjo pritrdi okrasni in končni sloj.
  Mokra fasadna naprava

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.
  Mokra fasadna naprava

Pripravite mokro fasado v hladni sezoni

Gradbena naloga

Zagotovite najboljšo možnost tehnične rešitve za ureditev fasade stavbe z uporabo antifriaznih aditivov. Kot izolacija je bila izbrana kombinacija penaste polistirenske pene in plošč mineralne volne na sintetičnem vezivu.
  Mokra fasadna naprava

Naprava in sestavni deli mokrega fasadnega ometa

"Mokra" tehnologija mavčnih fasad je večplastna konstrukcija, vsaka plast katere opravlja svojo funkcijo, skupaj pa celotna "torta" zagotavlja izolacijo sten in dekorativno dekoracijo fasade.
  Mokra fasadna naprava

Mavec, mokra fasada. Naprava, tehnologija segrevanja, namestitev, omet

Naprava mokre fasade s tankim slojem mavca za toplotno izolacijo mineralne volne ali polistirena je kompleksna večplastna zunanja obloga.

Sistem mokre fasade: napake pri vgradnji

  • Namestitev v neugodnih vremenskih pogojih in pomanjkanje ustrezne zaščite fasade bodo pripeljali do njegovega hitrega uničenja, razpokanja, odrivanja in nastanka trakov umazanije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty