poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Predloga za polaganje pločevine

  Predloga za polaganje pločevine

Kaj je treba upoštevati pred začetkom dela?

Če se izvede samozaposlitev, se lahko stroški gradnje znatno zmanjšajo. Dovolj je, da izberete visokokakovostne žlindre in se naučite, kako pravilno voditi polaganje.
  Predloga za polaganje pločevine

Žlindra kot gradbeni material

Žlindarski kamen je umetni gradbeni kamen, izdelan na osnovi stisnjenega v obliki cementnega žlindre. Sestavljen je iz žlindre in cementa. Ker polnilo morda ni nujno proizvodnja žlindre. Žlindre so izdelane na osnovi zdrobljenega granita, granitnega presejanja, ravnega gramoza, prelomov stekla, grobega peska, posušenih kosov cementa. "Žlindrni kamen" - ime, ki se generalizira za vse navedene možnosti.
  Predloga za polaganje pločevine

Korak za korakom navodila za polaganje z lahkim agregatnim blokom

Prvo vprašanje po nakupu gradiva je, kako postaviti bloke iz claydite-betona. Pred začetkom polaganja je potrebno vodoodporno podlago. Najprej se nanese vlago odporna raztopina cementa in peska s plastjo 1-2 cm. Potem se položi plast hidroizolacijskega materiala s prekrivanjem najmanj 150 mm. Zaključna stopnja je dodatna cementna plast. Šele po tem lahko začnete polaganje sten (nujno ga spremlja armatura). Okvirno zaporedje ukrepov je naslednje:
  Predloga za polaganje pločevine

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Predloga za polaganje pločevine

Preverite horizontalno raven temeljev z vodo

Najprej morate ugotoviti, kako gladko glede na tlorisno površino smo obrnili vodoravno površino temeljev? V ta namen bomo uporabili hidroenergetsko raven in najprej preverili vogale, nato celotno obmoèje na temelju. (med polnjenjem hidravličnega nivoja z vodo poskrbite, da v cevi ni mehurčkov, sicer meritve morda niso točne).
  Predloga za polaganje pločevine

Zidarski opečni zidaki: Vrste zidarn, tehnologija, pouk.

Gradbeni material »opeka« je znana že od antičnih časov. Za informacije o posušenih opekah iz glinenih materialov glej kitajske in rimske vire. Naravni, naravni kamen, čeprav je bil na voljo, je zahteval veliko predobdelave. Pozitivni premiki v gradbeništvu s spremembami postopkov obdelave gline so očitni. Opeka se je začela uporabljati ne le za gradnjo, temveč tudi za obloge stavb iz kamna, blazinice, lesa in drugih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty