sobota, 14 kwietnia 2018

Okna za okrepitev

  Okna za okrepitev

Alternativni ojačitveni sistemi

Profili za ojačanje kovin so večkrat kritizirani zaradi nizke toplotne učinkovitosti. Znano je, da kovina dobro izvaja toploto. Skupaj z ojačitvijo okenskega okvirja in elementov krila, imposts, jekleni profili pomenijo zmanjšanje izolacijskih lastnosti okna. Zaradi tega se še danes iščejo bolj donosne, kar zadeva zaščito pred zamrznitvijo, alternativo krepitvi podlage.
  Okna za okrepitev

Ojačitvene linijske zahteve

Glavne zahteve za armaturne obloge zagotavlja gost, zato je njihovo upoštevanje obvezno za vse brez izjeme. Ti vključujejo naslednje:
  Okna za okrepitev

Osnova, ki izdaja rigidnost celotne strukture

Plastična okna so precej težka, tudi enokomorna dvojna zastekljena okna, in težo dvokomornih dvojnih stekel povečuje za dodatnih 50%. Fizični indikatorji moči, ki jih ima navaden plastični profil, ne morejo zagotoviti varnega delovanja konstrukcij, so okvirji in krila neizogibno deformirani.

Regulativne zahteve

GOST 30674-99: "Okenski bloki PVC profilov" - normalizira debelino stene jeklenega profila 1,2 - 1,5 mm. V barvnih profilih - ne manj kot 1,5 mm. V profilih ni dovoljeno vgraditi ojačitve, katere dolžina ne presega 700 mm. Jekleni profil mora biti en kos za celotno dolžino plastike (minus 30 mm v vogalih za varjenje) in pritrjen z vijaki s korakom 400 mm.
  Okna za okrepitev

Kakšen bi moral biti profil kakovosti

PVC okenski profil je glavni podporni element plastičnega okna, ki ga zagotavlja geometrijska stabilnost, trpežnost in stabilnost.
  Okna za okrepitev

Proizvodnja ojačevalnega profila

Za izdelavo ojačevalnih profilov se uporablja debelina trakov od 1,2 do 2,0 mm. Ojačitveni profil je pocinkana jeklena cev pravokotnega prečnega prereza v obliki odprti zanki. Obstaja veliko vrst ojačitvenih profilov. Vsak od njih je zasnovan za specifičen profil PVC (strukture) in ima svojo obliko in velikost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty