sobota, 14 kwietnia 2018

Debelina betona

  Debelina betona

Kaj lahko povzroči napake pri namestitvi estriha

V primeru morebitnih kršitev tehnologije se zmanjša učinkovitost estriha. Izjemno pomembno je spremljanje odstopanja ravni tal, če ta številka presega 0,2%, nato pa bo konča nepopolno padla.
  Debelina betona

Kateri materiali naj bodo za minimalni estrih?

Za bazno enoto se uporabljajo cementno-peščena malta in betoni (lahka in celična), pripravljene suhe in izravnalne mešanice. Izberite eno ali drugo gradivo, odvisno od zahtevane kakovosti površine, ki pa je odvisno od vrste talne obloge.
  Debelina betona

Najmanjša debelina estrihov. Kakšna je?

Veliko obrtnikov skrbi za ta kazalnik. Dejansko lahko v nekaterih primerih presežejo normo izredne razmere. Na primer, če segrejete tla na balkonu, ne pretiravajte, poskušate tla nad sobo, ker takšna masa ne bo stala več kot en temelj.

Debelina estrih cementnega tlaka

Glavne prednosti estriha za cementno pesek so visoka trdnost in odpornost proti obrabi sorazmerno dostopno ceno. Ampak, da bi premaz imeli potrebne lastnosti, je treba debelino talne estriha natančno izračunati glede na obratovalne značilnosti prostora.
  Debelina betona

Kaj je estrih?

Estrih, predvsem, igra vlogo podlage za vsako tla: keramične ploščice, laminatne talne obloge, parket, linolej, parketna plošča, samonivelirna polimera. Na betonskem prekrivanju prekrivajo tudi enakomerno porazdelitev tovora in istočasno povečuje moč hišne konstrukcije.
  Debelina betona

Faze priprave za glavno delo

Osnovna priprava površine

Stara estriha je razstavljena, še posebej, če že ima razpoke ali poškodovane kraje. Talne plošče se očistijo iz umazanije in prahu ter temeljijo. Prednamaza se vlije neposredno na tla in se po celotni površini izravnava z valjčkom ali ščetkami. Po tem bo trajalo do 5 ur, preden se prašek posuši.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty