piątek, 13 kwietnia 2018

Opeka hiša

  Opeka hiša

Značilnosti zidanih opek

Preden zgradite opečno steno, morate pripraviti preskusno različico brez rešitve. V deževnem vremenu ni mogoče izvesti. In če so opeke že posajene na malti in se je začelo deževati, potem je treba steno prekriti s polietilenom. V nasprotnem primeru se neurejena raztopina spere z vodo in obloga bo krhka.
  Opeka hiša

Kako opraviti oblogo opečne hiše

Za opeko opečne hiše potrebujete naslednja orodja in materiale: opeko, steklena vlakna, cement, pesek, vodo, apno za malto, membransko folijo, leseno letev, mozniki, sidrne vijake iz nerjavečega jekla, gradbeni nivo, polža, kladivo, lopatico.

Nasveti za boljše rezultate

  1. Za opečne obloge je najbolje, da uporabite cement brez dodajanja razredov PC 400 ali PC 500.
  2. Raztopino je treba razredčiti v majhnih delih, občasno premešati, tako da se ne strdi predčasno.
  3. Raztopini ne dodajte aditivov, ki vsebujejo sol, da bi se izognili belim stenam na steni.
  4. Bodite prepričani, da občasno preverite, kako gladko dobite zidar. Če želite to narediti, uporabite ravni in vodne črte, ki vam bodo v pomoč pri določanju odstopanj in odpravljanju napak.
Kot lahko vidite, v vaši hiši z obrnjenimi opekami ni nič težje.
  Opeka hiša

Opeka hiša

Različni razlogi razvijalcem ponovijo svoje domove. To je želja, da zaščitimo lesene stene stavbe, da jo izoliramo ali pa dajemo "drugo življenje" starejsnji stanovanjski gradnji. Obstaja veliko razlogov, vendar lahko samo pravilno opečete hišo enkrat.
  Opeka hiša

Opečne opažne možnosti

Obstaja veliko vrst opečatenih opek, ki se razlikujejo po barvi, teksturi, površini in proizvodni tehnologiji. V skladu s tem je mogoče izbrati obrnjene možnosti v različnih arhitekturnih slogih.
  Opeka hiša

Pripravljalna dela pred soočanjem

Pred začetkom postopka obloge se morate prepričati, da vam hiša, njegova gradnja, to omogoča. Treba je pozoren na 2 stvari - temelj in streho.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty