wtorek, 10 kwietnia 2018

Gradnja kopalnice s hozblokom

  Gradnja kopalnice s hozblokom

Materiali za gradnjo kopeli

Z redkimi izjemami v naši deželi so kopeli zgrajeni iz lesa s prijemalnim strehom, zato bo pri gradnji znanje mizarja in mizarja povpraševanje. Za izgradnjo fundacije bo treba obvladati poklic zidarjev, vendar, kot kaže praksa, v tem ni nič težav in se za sezono kopati z lastnimi rokami, to je v prvi vrsti dve osebi, ki sta prvič prevzela to podjetje.
  Gradnja kopalnice s hozblokom

Gradnja kopalnic s hozblokom

Kopel zgrajen iz lesa z gospodarskim blokom je odlična možnost za praktične ljudi, ki želijo združiti čudovit videz stavbe s svojo udobnostjo in funkcionalnostjo. Kopel z utilityjem bo tudi odlična rešitev za majhne zemljiške parcele, kjer ni mogoče zgraditi več ločenih struktur (glej članek o pravilih in predpisih o lokaciji kopalnice na lokaciji).
  Gradnja kopalnice s hozblokom

Kopalnice s kopalnico pod eno streho

Pod eno streho lahko namestite garažo in kopalnico s hozblokom, ki bo služila kot utility, skladišče ali shramba. Zato je prihraniti denar in čas, priporočamo, da izračunate notranji obseg prostorov ob upoštevanju, koliko ljudi bo hkrati hkrati, nič več in nič manj.
  Gradnja kopalnice s hozblokom

Osnove skupne izgradnje kopalnice z gospodarsko enoto

Po standardu je kopalnica s hozblokom nameščena na istem temelju, kjer je majhen podaljšek izveden z vsemi potrebnimi komunikacijami. Tudi ta enota se lahko v gradbenem načrtu vnaprej izvaja kot še ena soba v stavbi. V takšno kopel je postavljen večji sklop pogojev, ki jih je treba upoštevati, da bi dobili učinkovit, zanesljiv in varen kompleks.

- , - .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty