poniedziałek, 9 kwietnia 2018

Zunanjost dekoracija hiše

  Zunanjost dekoracija hiše

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko trdno, ko je celotna fasada končana, in delno, ko se obnavljajo samo nekateri elementi hiše.
  Zunanjost dekoracija hiše

Vrste in namen dokončanja fasade

Lesena hiša ni samo udobna in okolju prijazna, ampak tudi sposobna "dihati". Brez ustreznega oskrbe lahko hitro zgubi ali spakira. Zunanja obloga ne sme samo izraziti lastnosti lastnika in poudariti individualnosti, temveč tudi zaščito pred vetrom, dežjem in soncem.
  Zunanjost dekoracija hiše

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilna - imeti morate vsaj oddaljeno predstavo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Zunanjost dekoracija hiše

Konstrukcija zunanjega vlaknastega betona

Za izdelavo slednjega se uporabljajo vlakna iz steklenih vlaken in polimerna vlakna. Poleg odličnih dekorativnih značilnosti ta oblika fasadne obloge pridobi izboljšane zaščitne lastnosti in postaja bolj odporna na razmere v ostrejšem ruskem podnebju.
  Zunanjost dekoracija hiše

Zunanjost dekoracija hiše

Glede na specifičnost konstrukcije enodavnih vikend je zasnova fasade zasnovana tako, da je harmonično združena z drugimi elementi zunanjega dela. Visokokakovostna zunanja dekoracija podeželske hiše pomeni, da se morajo barve strehe in koče samo prekrivati, senca oken naravno dopolnjuje celoten koncept, pa tudi barve vseh dekorativnih elementov fasade, ograj in drugih objektov okoli hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty