piątek, 23 marca 2018

Demontaža lesene hiše

  Demontaža lesene hiše

Kako lastnikom pripraviti hišo za analizo?

1) Preden razstavite hišo, ga morate prekiniti. Izpad električne energije, če je merilnik v hiši, lahko opravi samo pooblaščeni električar. Če je hišo dobavljen plin, je treba stopiti v stik z regionalno plinsko industrijo. Kupec lahko običajno odklopi hišo, ki se razstavlja iz dovodne vode, tako da izklopi ventil na dovodni cevi.

Kako razstaviti temelje

Analiza osnove je ostala "za sladico". To je ena od najbolj delovno intenzivnih nalog pri razstavljanju podeželske hiše. Konec koncev je temelj najmočnejši del katere koli strukture. Razstaviti moramo opečne, betonske, blokade in armirane betonske temelje.

Stroški rušenja podeželske hiše

Stroški rušenja hiše sestavljajo možnost približevanja objekta, razpoložljivosti električne energije, oddaljenosti od mesta, od kraja zbiranja smeti, kompleksnosti gradnje, vrste temeljev, inženirskih komunikacij in še veliko več.
  Demontaža lesene hiše

Zakaj bi se morali obrniti na nas

Z vsemi navidezno preprostostjo rušenja lesene hiše, kot je razvidno iz zgornjega, ta dogodek ima veliko težav in del tveganja. Cena izdaje ni tako visoka, da prihranite pri strokovnem razstavljanju. Če nas kontaktirate, boste prejeli:

Ni doma - brez težav

Glavna značilnost hiš iz lesa je možnost ponovne uporabe dragocenih gradbenih materialov. V tem primeru, ročno rušenje države hiše. Če ne nameravate ponovno uporabljati lesa, uporabite posebno opremo, zaradi katere se storitev opravlja bolj učinkovito in učinkovito. To je lažje in cenejše. Splošna shema dela z nami je naslednja:

Vsebuje demontažo starih lesenih hiš

Če razstavite sami, se lahko pojavijo številne težave zaradi gnitavih tal in nagnjenih sten. Takšna dela niso varna, saj obstaja verjetnost propada zaradi razpad gradbenih materialov, zato je najbolje, da ne tvegamo zdravja in življenja ter poiskati pomoč strokovnjakov pri razstavljanju starih objektov, ki imajo potrebne izkušnje in znanje ter poznajo varnostna pravila pri opravljanju takšnega dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty