piątek, 23 marca 2018

Cestna dela

  Cestna dela

Organi so pozvali rok za cestna dela v Moskvi

Zlasti delajte na avtocesti Varšava, Leningradsky, Podolsky in Kashirsky, pa tudi na ulicah Mytnaya, Lyusinovskaya in Serpukhovskaya...
  Cestna dela

Kilometri se bodo šteli jeseni

Ko je lani v našo regijo prišel Igor Rudenya, potem izvršni guverner, je bilo toliko težav, da bi se vsaka tretjina lahko štela za problem št. 1, če ne vsake sekunde. Eden od njih je cesta.
  Cestna dela

Kdaj je pripravljen znak za ceste?

Znak, ki pripada skupini opozorilnih prometnih znakov, se uporablja pri opravljanju različnih del (popravila, preventiva, označevanje itd.) Na vozišču avtoceste, ceste, ceste z uporabo opreme in opreme, ki ovirajo vozila. Prisotnost delavcev, opreme, ograj v prometni stezi je vir nevarnosti in ogroža prometno varnost.
  Cestna dela

Kakšen je del romana "Roadworks"?

Zgodba se odvija v majhnem ameriškem mestu, kjer se začne gradnja avtoceste. V zvezi s tem se je odločilo za rušenje stavb, v katerih so ljudje živeli in delali. Posebno je prizadel Burton George Daws, ki se postopoma začne noriti. Gradnja ceste mu odvzame delo, saj je bil perilo, kjer je delal, porušen. Poleg tega se sooča z izgubo strehe nad glavo, na katero je bil tako uporabljen. Daws namerno ni iskal novih prostorov za perilo in hišo, ker se ni želel odpovedati cesti. Žena Daws ni mogla stati in ga zapustila. Ponos, žalost za njihovo preteklost in nepripravljenost, da bi se odrekli močnemu svetu, je Burtonu naredil grozljive stvari, ki jih ljudje v pravem umu ne bi pomislili.
  Cestna dela

Dodatne plošče

Ker znamka 1.25 "Roadworks" sama nosi zelo malo pomena, jo pogosto dopolnjujejo informacijski znaki in drugi začasni prometni znaki. Najbolj značilne med ploščami so tiste, ki določajo razdaljo do začetka dela ceste (plošča 8.1.1) ali dolžino tega odseka (plošča 8.2.1).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty