piątek, 23 marca 2018

Tipična oblika tlorisne stavbe

Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb

Danes projekti večnadstropnih večnadstropnih stavb poskušajo kar najbolj individualizirati z uporabo sodobne tehnologije, arhitekturnih tehnik in načrtovalnih rešitev. Zavrnitev množične uporabe standardnih serij, ki je omogočala ponovitev standardnih projektov večnadstropnih stavb, ki ju povezujejo v skladu z naravo gradbišča in značilnostmi obstoječe arhitekture, pozitivno vpliva na nastanek sodobnih stanovanjskih površin in pozidanih območij.
  Tipična oblika tlorisne stavbe

Tipični projekt stavbe 3 nadstropja

Tipični projekt stavbe 2 nadstropja

Prva faza te naloge je bila uvedba ideje ohišja industrijskih panelov s podpornim okvirjem. V 1. 94. 8-1. 95 M. Mndoyants in V. Lagutenko sta zgradili 1. Moskvo (ulice Kuusinen, Sorge). V istem letu je bil razvit projekt brez okvirja (zgrajen iz 1. Magnitogorsk). V 1.
  Tipična oblika tlorisne stavbe

Projekti enonadstropnih hiš

Podstavek Ustaz Alfaplan praktično utripa, zajemamo vse blage intenzifikacije in navade pri gradnji sej. Odločitev, da kupite projektno kodransko hišo, ne pozabite na katalog. Tu se boste naučili pol-oblečenih tangentov, kletov v obliki koče, krvavnic, šotorjev v štirigi in Barnaulovem slogu.
  Tipična oblika tlorisne stavbe

SANITARNE IN HIGIENSKE ZAHTEVE

3.14. [3.7] Najmanjše višine in pravila za izračun površine prostorov s poševnimi zaprtimi strukturami in prostorov s podzemno železnico. Najmanjše višine sobe se določajo na podlagi ergonomskih zahtev in funkcionalnega namena prostora.

Pripravljen in značilen projekt trisaste hiše: značilnosti

Hiše te vrste so primerne za gradnjo na majhnih parcelah. Pritličje je dnevno območje. Tukaj je garaža, pomožne sobe (kotlovnica, pralnica ali shramba), kuhinja in jedilnica, dnevna soba, pisarna in kopalnica, savna.
  Tipična oblika tlorisne stavbe

Nasprotno rušenje hiše, izvoljeni tajnik srečanja lastnikov, brez energijskega stanovanja

Fotograf Ilya Gomyranov, ki nasprotuje vključitvi svoje hiše v Shchukino v program prenove, je bil izvoljen za tajnika OSS s pravico, da hrani vse dokumente. Po srečanju je nekdo zlomil svoj ščit in izrezal žice.

Podrobnosti na spletni strani: newsmsk.com

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty