piątek, 23 marca 2018

Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

  Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

Poskrbite za popravilo strokovnjakom

To je vedno bolj priljubljena storitev na trgu oken. Vzrok je ne samo zaradi mehanskih poškodb starih oken, ampak tudi zaradi njihove kakovosti, kot tudi potekelega delovnega časa in neupoštevanja operativnih pravil.
  Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

Prednosti plastičnih oken

Gotovo je vsak od vas in nekdo, ki je večkrat razmišljal o popravilu stanovanja ali hiše. In kakšno popravilo brez zamenjave oken? Najbolj zanimiva stvar je, da kljub veliki priljubljenosti plastičnih oken po vsem svetu niso vsi postali njihovi lastniki. Da bi vam pomagali ugotoviti, ali želite postaviti plastična okna ali ne, se bomo pogovarjali o svojih prednosti in slabostih. Morda vam bo naša zgodba pomagala, da se boste končno odločili za zamenjavo oken.
  Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

Stroški zamenjave starih oken s plastiko

Les je naravni material, vendar se ne more pohvaliti s številnimi koristnimi lastnostmi. Zamenjava plastičnih oken z lesenimi se opravlja veliko redkeje, saj vsak kupec razume prednosti izbire sodobne in neprepustne konstrukcije. Eden od pomanjkljivosti plastičnega okna je potreba po popolni zamenjavi zaradi prelomov ali deformacij steklene enote.
  Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

Video: Plastična okna. Hitro tesnjenje spojev in šivov

6. Ne pozabite na dodatne stroške. Poleg neposrednega nakupa izdelkov zamenjava plastičnih oken predvideva take dodatne stroške kot dostava, montaža, zbiranje smeti (po namestitvi bo veliko betona, opeke ali celo lomljenega stekla) itd. Ugotovite stroške teh storitev in jih vključite v proračun v fazi načrtovanja proračuna, tako da prekoračitev ne postane neprijetno presenečenje za vas. Prepričajte se prodajalcu, koliko računate, tako da vam lahko ponudi ustrezno možnost.
  Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

Stara okna na novi plastiki

Zato se je naš delavec odločil, da je vsekakor lažje zamenjati svoja stara lesena okna za kakovostna sodobna plastična okna. Na podlagi svoje žalostne izkušnje je navedel številne argumente v prid takšne odločitve. Nudimo, da se spoznate z nekaterimi od njih.
  Zamenjava starih plastičnih oken z novimi

Dizajn značilnosti oken Veka

Nizka raven toplotne prevodnosti, ki ločuje okna Veka iz drugih podobnih izdelkov, je dosežena zaradi specifične strukture okenskega profila. Zagotavlja prisotnost več ločenih zračnih komor in pri izdelavi okenskega profila se uporablja PVC - material, ki sploh ne izvaja toplote.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty