czwartek, 22 marca 2018

Cisterna obnovo ceno

  Cisterna obnovo ceno

Kako je obnovitev fasade?

Obnova opečne stene se lahko zahteva tudi v zaprtih prostorih in pred sprednjo stran stavbe. Če želite pregledati pomanjkljivosti opeke, ugotoviti vzroke za razpoke in jih odpraviti, bodo kvalificirani strokovnjaki, registrirani na spletnem mestu YouDo, prišli do vas ob dogovorjenem času.
  Cisterna obnovo ceno

Cene za barvanje opečne hiše

Stroški dela so odvisni od volumna (površina fasade), njenega stanja, višine, po kateri je potrebno vzpenjati, da dokonča končno obdelavo. Prihranite na barvah in pripravljalnih del ni vredno.
  Cisterna obnovo ceno

Poškodba zidu

Poškodovane stene imajo neprivlačen videz, nevarne so za prebivalce in mimoidoče. V primeru požarnega zidu je potrebno pravočasno opraviti restavratorska dela. Če se lahko s posebnimi spojinami popravijo plitke in posamezne razpoke, je treba zaradi resne škode ustrezno ukrepati.
  Cisterna obnovo ceno

Želite zmanjšati stroške gradnje? Ti - nama!

Gradnja je ena izmed najdražjih proračunskih postavk stranke. Bolj zapletena je tehnologija, na kateri se opeka izvaja v Sankt Peterburgu, cena za to se dosledno spreminja, odvisno od dodajanja deleža opeke v principu zidanja.
  Cisterna obnovo ceno

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.
  Cisterna obnovo ceno

Načrtovano delo

Remont

Obnova ruševin zidanih zidov z obnovo izgubljenih in poškodovanih kamnov. Krepitev malte v šivih, biocidna obdelava kamna, hidroizolacijski zidovi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty