piątek, 23 marca 2018

DIY Wiring Video

  DIY Wiring Video

Kako namestiti električne napeljave v hiši s skrivno metodo

Ožičenje v hiši z lastnimi rokami lahko izvedemo skrito ali odprto metodo. V večini primerov so električne žice skrite pod plast ometa. Dejstvo je, da zunanja ožičenje električne energije ni videti privlačna, čeprav se včasih ta metoda uporablja v pisarniškem prostoru.
  DIY Wiring Video

Pravila o ožičenju ↑

Pri izvajanju dela pri polaganju žic je treba strogo upoštevati vse zahteve za vgradnjo električnih napeljav. Neusklajenost ali polovični ukrepi pri tej vrsti dela imajo lahko zelo slabe posledice. Tukaj je seznam osnovnih pravil, ki jih je treba upoštevati:
  DIY Wiring Video

Izbira žic in zaščite za ožičenje v stanovanju

Kako izbrati zaščito za ožičenje

Ožičenje v stanovanju omogoča obvezno namestitev RCD-ja. Naprave za preostale tokove bodo varovale ožičenje in lastnika pred kratkimi stiki in tokovi uhajanja.
  DIY Wiring Video

Namestitev napeljave DIY

Ali je mogoče v stanovanju porabiti ožičenje z lastnimi rokami? - Popolnoma, toda za to se morate naučiti veliko informacij. Ampak potem lahko zlahka in hitro odpravite težave v električnem omrežju vašega stanovanja.
  DIY Wiring Video

Kako izbrati kabelski odsek

Morate se obrniti na strokovnjaka, da bi pravilno izbiro dela zaradi različne porabe energije. Če izberete kabel, ga morate položiti. Če želite izvedeti več, si oglejte ta video:
  DIY Wiring Video

Namestitev odprtega in skritega ožičenja zasebne hiše

Po vseh pripravljalnih delih lahko nadaljujete direktno na vgradnjo električnih napeljav z uporabo predhodno pripravljenega vezja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty