poniedziałek, 19 marca 2018

Pletilni pribor GOST

Prenesite GOST za parjenje: torrent chanson albumov

Video ojačitve navadne ojačitve - za takšno normo nisem slišal, vse po mojem sposobnosti. - natančnost vgradnje armaturnih izdelkov v smislu in (pletenje) vozlišč po vrstah ventilov. RAZVIJO v skladu z zahtevami GOST R 1.4-2004, GOST R 1.5-. 2004 in Tradicionalno - vezni trak z jekleno žico ali več. Razmislimo o takšnih načinih povezovanja armature kot: varjenih spojev, katere zakonske zahteve (DSTU, GOST) bi morale ustrezati. Vezanje armature je potrebno le za pritrditev ojačevalnega okostja.
  Pletilni pribor GOST

Orodja za pletenje

Glavno orodje je kovinski kavelj, ki ga lahko preprosto izdelate sami. Potrebovali boste pribor s premerom 8 milimetrov, plastično cevjo (dolžino pod vašo dlanjo) in dvema maticama s premerom več kot cev.
  Pletilni pribor GOST

Vrste prekrivanja, ki se prekrivajo

V skladu z zahtevami SNiP mora biti betonska baza vsaj dve stalni kontinuirni ojačevalni vezji. Za izpolnitev tega pogoja v praksi se lahko priklapljanje armaturnih palic prekriva. V zvezi s tem je lahko na spojih več vrst:

Koliko žice potrebujete za pletenje?

  • Kakšna je poraba pletnega materiala na tono?
  • Kako izbrati pletilni material?
Uporaba armatur je obvezna pri gradnji temeljev. Potrebno je, da bi bila osnova hiše močna, zanesljiva in trajna. V tem primeru lahko povezavo armaturnih palic pri ustvarjanju okvirja poteka na dva načina. Prva možnost vključuje uporabo varjenja. Takšen postopek ni zapleten in ne zahteva veliko časa.
  Pletilni pribor GOST

Izvedljivost uporabe jeklene žice za parjenje armature

Žica drugačnega premera, ki je izdelana v skladu z zahtevami GOST 3282-74, ima splošen namen. Material za izdelavo je nizkoogljično jeklo. Glede na namen lahko žico dodatno toplotno obdelamo, da pokrivamo njeno površino z zaščitno plastjo cinka, da ga proizvedemo z običajno ali visoko natančnostjo. Iz žice splošnega namena naredite žeblje, različne vrste zaščite. Uporablja se tudi za izvajanje vezave.
  Pletilni pribor GOST

Regulativne zahteve

Zaradi žarjenja izdelek postane bolj trpežen in fleksibilen ter pridobi sposobnost enostavnega vezanja ojačitve. Po GOST 3282-74 je toplotno obdelana kovina označena s črko "O". Razvrstitev valjanih izdelkov je izdelana iz jekla, tip žganja, zunanja obdelava, mehanske lastnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty